Matsträning 31 maj

ÄNGEL - djävul
Helt galet, han var grymt fin och helt underbar att rida idag. Ni vet jag fick den där OMG känslan och det kändes som att allting hade fallit på plats, fanns ingenting han hade kunnat göra bättre, INGENTING. Nästan så att jag ryser när jag tänker på hur perfekt han var. Lydig, mellan hjälperna precis i det tempot jag önskade. Fick två stopp på vattenmattan/ringarna, första var mitt fel andra var trams men sen hoppade han det superfint. Och han hoppade upps gi galet fint och tog i genom HELA kroppen på en oxer. Den låg på 1.15 och han hade lugn jämn galopp innan och sen upp och hoppade med ryggen, jag hängde dock inte med, och det finns ingen film på just det språnget tyvärr. 
SEN så skulle vi hoppa en bana där vi la in ytterligare 2 vattenmattor och då var han inte längre en ängel, då var han en ren uppstoppad käftig djävul.
Han stannade första gången, sprang förbi och visst jag kanske inte red superbra. Andra gången red jag verkligen för mitt liv och var nära att trilla av och likaså tredje gången. Det fanns bara ÖVER eller igenom inget annat och jag red för kung och foserland och ändå stoppar han. Till slut hoppade han och gjorde den klassiska cykel/simningen över. Sen hoppade han även bra resten av banan, men just den där delen hade jag gärna skippat. Kändes som vi var tillbaka vid noll igen.. Hoppas det bara var idag..
Var jättearg, förbannad och ledsen på samma gång, han var verkligen PAIN IN THE ASS just då.

Print från filmen från idag, film kommer imorgon troligtvis - har massor av plugg nu!

Kommentarer
Postat av: Julia Gustavsson

Sv; Det jag säger är sant, så ta åt dig av det!:)

2012-05-31 @ 21:46:40
URL: http://juliastorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0