Chuck - dagens ridpass

Idag fick det bli ett pass i paddocken, hade tänkt ett riktigt jobbigt dressyrpass men det kunde jag glömma.. Först var han lite varm i två av sina ben, inte svullen utan bara lite varm. Vilket det känns som att han alltid är nu för tiden(skämt åsido) men okej, han är lite varm på olika ställen när han känner för det känns det som. Så jag tänkte att jag kunde skritta fram och känna på benen igen sen. Och då var dom helt normala igen. Han är lite lurig med det där ibland..

Men sen var det såklart 3 lastbilar/lyftkranar vid sidan av paddokcen då dom grävde ner något i marken så fick vara på ena volten så långt ifrån som som möjligt. Men det gick ändå bra tycker jag, för att vara så mycket runt om. Fick tänkte mycket aktivera och hela tiden göra nya saker. I galoppen längde jag även en hel del bitvis för att korta honom emellanåt. Som sagt han gick ganska bra! Felicia fotade lite så kommer upp bilder lite senare :)
Mina ben ser superstora ut.. SÅ stora är dom inte :(

Kommentarer
Postat av: Johanna

Folk borde va inne på bukefalos mer! ;) hästar SKA vara växelvarma i sina ben, sålänge det inte är samma varje gång och det går över inom ett par timmar :)

2012-03-24 @ 20:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0