Trött som en sengångare

Kom nyss hem från skolan och simhallen. Vi har simmat en hel del och även livräddat och finner inga ord. FYTUSAN vad jag är trött. Jag är så trött att jag inte ens orkar läsa era kommentarer eller kolla bloggar och då är det verkligen inget som står rätt till. Dessutom hatar jag simhallen, det är både skabbigt och tråkigt att vara där, usch. 
Men whatever, skolsakerna är saker som måste göras och nu kan jag checka av det och slipper förhoppningsvis simhallen på gymnasiet. 

Nu ska jag byta om och vänta på att min kompis Emmy ska komma, vi ska cykla till stallet och chilla. Jag ska rida och hon med egentligen - dock för lat för det så hon skiter nog i det ;) haha.
Och jag kommer såklart uppdatera mycket mer när jag kommer hem, har lite roliga saker på G!



Kommentarer
Postat av: Alvida Heyne

Gör du designer? :)

2012-06-04 @ 16:38:41
URL: http://alvidaochalice.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv; Kollade faktiskt på Chuck också, men ville ha en slutmätt häst så han blev inte aktuell. Måste säga att du har gjort ett grymt jobb med honom, ni är riktigt fina! Hoppas att vi ses på SM-banorna snart ;)

Han hade en bristning mellan frambenen, förmodligen för att han hade halkat i hagen. Men nu är han bra och vi är igång igen :D

2012-06-04 @ 19:35:23
URL: http://lisaochmrjingles.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv; Tack så jättemycket, och detsamma! :)



Ja, blev livrädd när han började stanna och så, visste ju inte alls vad det var med honom.. Sen tyckte tränaren att vi skulle åka och kolla honom och då visade sig det här, så jätteglad att hon märkte det och att det löste sig :)

2012-06-04 @ 21:20:18
URL: http://lisaochmrjingles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0