En person..

..som jag skulle vilja tacka är Lisa Candemyr.
Jag läste henne och hennes kompis blogg för ett par år sedan och hittade in på hennes nya blogg för ca 2 veckor sedan och nu går det inte en dag utan att jag kollar in på hennes blogg. Och jag skulle nog aldrig läst bloggen om det inte vore för den personligheten som hon utstrålar via internet.(Kan inte säga IRL eftersom jag aldrig träffat henne)

Men att se henne och hennes ponny Grey tillsammans får mig att tro på mig själv, att läsa alla ord hon skrivit får mig att lita på mig själv och bli säker på mig själv. Det är så klockrena saker hon skriver och hon får mig att förstå att INGENTING är omöjligt. Och hon insppirerar mig något enormt. Några rader ur en kommentar hon skrev till mig kommer här:
"Om du bara bestämmer dig för det så kan ni likaväl gå hela vägen, vilket jag tycker att du ska!! Jag har SM som mål jag med.. dock bestämde jag mig inte riktigt förrens detta året så jag har lite kort med tid. Men jag tänker inte ge mig förrens det är försent! ;)"

Jag vet inte hur jag ska förklara det men att hon verkligen skiter i vad andra säger och kämpar för sina mål får mig så inspirerad. Delar ur mitt Svenska tal var inspirerat av henne och mitt liv har sedan 2 veckor tillbaka helt inspirerats av henne. Nästan lite sjukt att jag kan "se upp" till en person så mycket som jag ser upp till Lisa. Jag tror på denna tjejen, hon kommer bli något!

Sen undrar jag, varför finns det ingen "kändisbloggare" som är såhär bra? Tjejen är värd alla topp platser! Så gå nu in och läs LISAS blogg, ni kommer bli fast det är en sak som är säker!


Bilden/citatet är från hennes blogg - ord som alltid kommer finnas med mig, precis som citatet i headern: "There are som many people out there who will tell you that you cant. What you've got to do is turn around and say.. Watch me!
KLOCKRENT!

Kommentarer
Postat av: lisa

ÅH HERRE MIN GUD! :O HERREMINGUDHERREMINGUDHERREMINGUD! Jag har nog aldrig varit så religös som jag är i detta tillfället.. MEN HERRE MIN GUD!!!!!!!!



Jag vet inte vad jag ska skriva! HAHA :D Känslan jag fick när jag gick in på din blogg och fick läsa detta inlägg.. den känslan är en av de få OSLAGBARA!



Ibland känns det som att jag bara rabblar orden, som om dom inte hade någon innerbörd alls. Det är bara ord, och du är nog den enda som påminnt mig om vad orden betyder och vad mitt mål är och har varit hela vägen!



Jag har aldrig träffat dig, men endå är du den jag kunnat relatera till mest med någonsin faktiskt. Vi har samma mål, eller mål som vi strävar efter och kämpar för att uppnå överhuvudtaget. Vi är bra för varandra, vi är ärliga med när, hur och vart vi vill komma någonstans. Jag lovar att den dagen du rider SM så ska jag stå längst med staketet och heja som en galning, vare sig vi har träffats innan det eller inte! :D



Detta inlägget kommer HELT KLART arkiveras på min dator, oså ska jag kolla på det varje gång jag tvivlar på någonting någonsin!



TACK ♥

2012-06-04 @ 22:50:13
URL: http://lisacandemyr.blogg.se/
Postat av: Wilma

Vad hette den där skräckfilmen du såg som var ganska konstig? Haha

2012-06-05 @ 12:16:05
URL: http://blockna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0