Chuck idag

Borstade en stund och ryktade i ca 10 minuter, så sammanlagt en halvtimme men var så fruktansvärt trött så blev inte mer.

Kommentarer
Postat av: Julia Karlsson

Hej Carro. Din blogg är så sjukt fin och din ponny är to die for. Du ska ha så jäkla mycket cred för allt ditt jobb, ditt tålamod och fina arbete med Chuck. Han är ingen lätt ponny, det kan vilken hästmänniska som helst se som inte är så jävla avundsjuk på dig och din ridstil att dem istället trycker ner dig för att själva känna sig duktigare. Låt dig ALDRIG luras av dem, tro på dig själv och det du gör. För om du tror på både dig och din ponny kommer ni nå hela vägen, det är jag helt säker på.



Jag tycker så himla mycket om din blogg, du visar verkligen att det finns normala människor i häst-och bloggvärlden. Du målar inte upp någon rosa lådsasvärld som alla vet inte finns, du rider ingen ponny som redan har gått MSV med 2345676543 andra människor. Du kämpar för dina egna mål, och det tycker jag är så jäkla ballt! Du stoppar alla ideal och visar att man duger iallafall, även om man inte har en pinnsmal kropp och en enmiljons-häst. Jag beundrar dig. Även fast vi är exakt lika gamla så beundrar jag dig. Du är så jäkla bra. Sluta aldrig med det du gör. DU ÄR GRYM.

2012-06-03 @ 20:39:54
Postat av: Vera

Har du gjort din design, annars vem ? Super snygg ! :D

2012-06-03 @ 21:28:48
URL: http://jagponny.blogg.se/
Postat av: Vera

Sv: Gör du designer åt andra ? (:

2012-06-03 @ 21:37:10
URL: http://jagponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0