"läger" nummer ett

Idag börjar sommarkursen för Mats, alltså samma tränare som jag tränar för annars. Men på sommaren är det lite ledigt och det märks, jag får typ panik när jag inte kan rida för någon.. Och nej det är inget skämt, och det märktes verkligen igår. Jag har aldrig suttit på Chuck när han varit sådan innan och det värsta var att jag försökte med allt men inget hjälpte. Och när inget hjälper då är det ett bra tecken på att jag behöver hjälp. Så ingenting kan gå dåligt idag, för om känslan är dålig ska jag bara tänka gårdagens pass i hjärnan.

Jag är glad att vi fick den tiden vi fick, hade dock inte tackat nej till en senare tid. Det var riktigt jobbigt att gå upp vid 9.. jag menar 9 är inte ens tidigt, men jag har totaly ställt om dygnet. Och sen att det är mitt på dagen betyder också värme, tur att det inte verkar bli någon sol dessa dagar för då hade jag dött av värmeslag.

Det roligaste av allt är att jag får träna med storhästarna (tror jag), för ingen av dom som jag brukar träna med hittar jag på listan, varken i min eller någon annan grupp. Några ser jag men inte alla. Och eftersom C är så storgalopperad och storhoppad så brukar jag få hoppa samma som dom stora. Vilket jag tycker är superroligt, jag brukar rida med dom ibland varannan vecka, istället för att rida med c och d ponnyerna. 

Men men, jag bara skriver och skriver, måste ta stopp någon gång! Ska säga att träningarna håller på i 3 dagar, så alltså idag, imorgon och i övermorgon. Lär bli filmer från alla dagar. Men nu måste vi åka till stallet för att sedan lasta och köra neråt på öland! PUSS
bilder från en träning i våras.
Kom på att jag ska ju säga att jag nollade min LA, han kommer bli glader choklader!

Kommentarer
Postat av: Felicia Allansson

Lycka till! :) Ge Chuck en kram från mig ;)

2012-07-30 @ 10:58:52
Postat av: Felicia Allansson

Lycka till! :) Ge Chuck en kram från mig ;)

2012-07-30 @ 10:58:52
Postat av: Elsa

Fin blogg du har! Kolla gärna min om du får tid, och glöm inte lämna en kommentar:)

Ha en bra dag:)

2012-07-30 @ 13:38:52
URL: http://ezzaaass.blogg.se
Postat av: Emelie

hahah, söt sista bild! :D
gjort ett inlägg om bloggar jag läser, kolla det!

2012-07-30 @ 14:41:49
URL: http://lindblad.blogg.se
Postat av: estrid

Yeah vi har vip! Dock sämsta vip paketet då allt annat var slut MEN JAG SKA GÅ PÅ JB KONSERT SÅ KAG BRYR MIG INTE hahah

2012-07-30 @ 15:25:53
URL: http://estridjonzzon.blogg.se
Postat av: Carin Sundh

Du, min träning är 09:45, har en halvtimme till stallet och sedan en timme till mats, PLUS en svårlastat häst så jag måste börja typ en halvtimme innan, INTE KUL. :(

2012-07-30 @ 17:43:14
URL: http://carinsundh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0