Minnen för varje månad!

Januari: Letade häst för fullt, hittade min drömponny. Jag kan gråta över honom än idag. SÅ perfekt på alla sätt och vis. Jag bråkade en hel del med mina päron och mitt liv var ett enda helvete..
Klicka för att stänga bilden

Februari:
Jag provred många ponnysar, och i slutet av månaden bestämde vi oss till slut för Gold Dust. The one and Only, det var bara besiktingen kvar men oj så glad jag var!


Mars:
Jag fyllde hela 15 år, byyyxmyndig!! och den 5e hämtade vi hem Dusty. Mitt liv hade gått från ett helvete till det mest underbara på jorden!


April: Jag och min familj var i USA i 2 veckor. FYFAN VA UNDERBART!! Massor av shopping, sol och glassätande. Hade seriöst kunnat bo där retsen av mitt liv. NEW YORK!! NY! woopa!


Maj: Jag var på castingen till ponnyakuten, grymt häftigt att se hur allt gick till och vara en DEL av det. Glöm inte att kolla första avsnitter speciellt när det börjar sändas! Fick även veta att jag inte kommit med. Dusty blev halt och fick vila i 2 veckor.


Juni: Jag började sätta igång Dusty, fick bakslag. Vi bestämde oss för att inte ha kvar honom. Han lämnades tillbaka och vi fick låna en ny ponny som heter Chancy "Luggen". Det var midsommar och fyfan va vilt det var. Något jag både ångrar och vill göra om, om vi bortser från dagen efter.. haha. 



Juli: Jag började blogga på baraacarro igen, så lämnade ponyfocus.blogg.se och allt med den bakom mig! Det var först nu bloggen började växa på riktigt. Jag började reagera när folk var taskiga, började växa ur mitt jag lixom.. hmm. Jag var på superhelgen med Luggen och resultaten är så jag kan skämmas..
Och så var jag ju och provred Chuck för första gången!! Och efter det gick jag in i en deprissions tid då jag inte skulle få honom.


Augusti: Jag var och provred en skimmelvalack vid namn Bosse 2 gånger och vi var SÅHÄÄÄRR nära på att köpa honom, ångrade oss till slut. Nu står han på en klubb bara lite utanför stan! Vi lämnade Luggen hemma hos sig och jag vart hästlös ett bra tag! Det var rix fm och stadsfesten = 3 dagar på stan & en jävla massa PARTY!
Och så det viktigaste.. Vi bestämde oss för att ge chuck en andra chans, vilket ledde till bokning av besiktning!



Sepmtember: Shit pommes månad, Chuck gick igenom och vi hämtade hem honom, den 10 september blev han min! Jag lärde känna honom lite, och vi hade underbar dagar tillsammans! :D
^


Oktober: Jag åkte på mina första träningar med Chucken, anmälde mig till en tävling som sket sig. Pga att han fick lugnande några dagar innan när vi skulle sko honom, alltså vi fick se hans "rädd om bakbenen sida" också! Hoppade honom även första gången på hemmaplan. Hela 110 cm! Jag startade även våran första tävling som fick bli en klubbdressyr hemma! Han blev dressyrponni! :o


November: Något som berörde många var att hickstead fick lämna hästvärlden. Jag tävlade freja på klubbhoppningen! Kollade på breaking dawn premiären!!!! Check vart halt och jag blev sjuk, han fick vila i hela 4 veckor pga det. Ingen bra månad i helhet.. :/


December: Började trava Chuck efter vilan. Han hade en hel del myror i sig.. haha! Jag startade upp en till blogg (igen/för andra gången) carolinebagfeldt.blogg.se! Och så hostade jag sönder en muskel, vilket ledde till att han hade skitont ett BRA tag. TR hade fått en ny korkad regel och jag var med ett hörn och hjälpte till via mejl & telefon för att få bort den och vi lyckades! Det var juuulafton!! Mellandagsrea och såklart NYÅÅÅÅRR!!!!


THATS MY YEAR!!
men 2012 kommer äga så myyycket!

Kommentarer
Postat av: Emmy

2012 kommer att bli GAAAALET! :D

2012-01-02 @ 14:46:21
Postat av: Ebba

Dricker du? :o Det trodde jag inte, hehe

2012-01-02 @ 17:32:07
Postat av: carro

Hej, jag är ny här på bloggen, grymt fin och bra blogg du har. kika gärna in på mig och släng in en kommentar. :)

2012-01-03 @ 14:59:24
URL: http://carroliinnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0