Jag vet vad jag vill!

Jag gick in på ponnysanning coh såg detta klippet och jag förvånade mig själv med att faktiskt kolla på hela klippet. FYFAn säger jag bara.


Jag vet att det är sjukt många som är emot detta och många säger att det är hemskt. Men hur många gör något? Jag sak inte säga något då jag själv inte heller gör något åt saken. Men idag, NU. Nu gick det FÖR långt. Jag kan inte göra något i dagsläget, jag kan varken åka dit eller be dom skicka hit alla hästarna, tyvär. Men när jag blir äldre och verkligen känner att nu är det dags att göra en insats då kommer jag inte tvivla på att göra det. Helst av allt hade jag åkt runt i hela världen till varenda ställe och plockat med mig ALLA hästarna hem. Men det kommer jag aldrig kunna, men en liten del kan jag faktiskt göra. Även om det aldrig kommer kännas tillräckligt att ta hand om en häst av alla dessa tusen som utsätts för detta, tänk att se ögonen på de hästar som lämnas kvar, tänk att själv bli lämnad kvar åt döden?

I alla fall, någon gång i mitt liv ska jag åka till en sådan ranch och ta med 1, eller kanske 3 hästar hem. HUR jag ska få hem dom är en sak jag får komma på då. Men det dom gör kan inte beskrivas då det inte finns ord som är tillräckligt hemska. Jag hade hellre dödat alla dessa människor och fått livstidsfängelse än att låta detta fortsätta. Och jag hade hellre velat att dom sköt ihjäl alla hästar & kor istället för det dom gör. 

Kolla inte bara på vad dom gör i filmklippen, kolla i djurens ögon och hur männsikorna agerar, fyfan för dom, människor utan hjärtan. FYFAN!!!! Tänk sedan känslan att få ta med en utav dessa kor eller hästar hem och ge den en ny chans. Jag skulle kunna leva med det hela livet. Att jag räddade livet på den. Jag menar det vi ser på klippen här är nog bara en bråkdel av allt som egentligen görs, vad händer innan? Vad händer efter? Djuren kanske inte ser rädda ut, men tänk då att det gått så långt att dom gett upp helt för att vänta på sparkar, slag, rep som knyts till om benen och dom störtar rakt i marken, att bli släpade och slagna, kastade hit och dit och misshandlade för att sedan ligga där och ruttna. Det är så förjävla hemskt. Det förekommer mer än vi tror. 

Men en sak är säker, någon gång i mitt liv ska jag rädda ett eller flera liv på dessa kor och hästar. Dessa människor borde inte få leva.

Tänk dessa glad och nyfikna ögonen, tänk om det hade varit du som var en av dom. Man börjar faktiskt fundera på hur dom faktiskt tänker och känner för helt jävla känslolösa kan personerna inte vara.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Håller helt med dig, så j*vla sjukt !!

Usch, tänker precis samma som dig - tänk om det hade varit någon av min hästar.



Blä, hur kan man vara så fruktansvärt hemsk...

2012-01-12 @ 16:10:05
Postat av: ebba

Tittade på den videon för andra gången nu och såg något jag inte märkte från början. Fuxen som dom drar i och tänker rida på som typ dör? När den ligger ner vad gör han med öronen? Vet du varför man gör så?.

2012-01-12 @ 17:54:40
URL: http://ryttareochhast.blogg.se/
Postat av: ebba

Sv: smart, 3:05 var det.

2012-01-12 @ 18:06:59
URL: http://ryttareochhast.blogg.se/
Postat av: Agnes

NEEJ!!! Gud vad hemsk video! ;( Orkade inte se hela asså. Hur kan någon idiot bara göra så?

2012-01-12 @ 19:53:53
URL: http://agnesahlgren.blogg.se/
Postat av: Wilma

Gråter sällan till film och har lätt för att hålla masken men nu... Jag gråter av hur hemska människor... Speciellt bland kalvarna. Tänk att få födas till detta, inte veta vad en grön äng är, och de ser ut som den som går. Som om den är glad, att den inte dog, som om det är det bästa i livet.

Ingen känner trygghet. Asso jag klarar det inte, hemskt....

2012-01-12 @ 22:08:57
URL: http://wilmablockk.blogg.se/
Postat av: Isabell

Jag grät till videon, fy vad hemskt ! idioter som gör detta !!!!!!!! Hatar djurplågeri! :( stackars djur som får gå igenom detta ;( ;(

2012-01-13 @ 21:15:37
Postat av: Jennifer

Vågar inte ens titta på filmen men kan tänka mig vad man får se :(

Har även sett andra filmer som är sjukt hemska...

Människorna som gör sånt mot alla sortes djur borde få känna på precis samma smärta som dem utsätter sina djur för.Fattar inte ens hur man kan..lixom vem kan stå imot rädda små ögon?hur arg man än skulle vara skulle man aldrig klara av att slå och behandla djuren dåligt när man ser deras ögon.Vilket borde betyda att de människorna som misshandlar djur inte har några känslor....måste vara hemskt att inte ha några känslor....

Nä fy fan sånna människor borde utrotas usch!

2012-01-14 @ 01:12:08
URL: http://sanddbberg.devote.se
Postat av: Sanna Hällström

Det är sjukt hur man kan kalla hästarna galna, de där är hingstar man rider på och bältet där bak används för att spänna åt... Ja du fattar nog. Inte konsigt att det blir arga, det är djugplågeri!!!

2012-01-14 @ 09:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0