1 DAG KVAR - 24 timmar

Om 24 timmar, alltså kl 10.00 nästa dag så åker vi mot skåne. (Skriver detta när klockan är 10) Som jag har väntat och nu är det inte mer än en jäkla dag kvar. Jag tror och hoppas verkligen att denna veckan kommer bli outstanding, jag kommer lära mig nya saker, få med mig en hel del tips och övningar och såklart kommer jag att ha otroligt roligt. Vilket jag hoppas att alla andra på lägret också kommer ha, gah ska bli så kul att lära känna alla!

Men 24 timmar kvar betyder inte bara kul, det betyder PACKA! Jag ska försöka packa ner så lite som möjligt, jag menar jag kommer inte använda hela min garderob så varför packa ner hela? Jag kommer inte använda alla tränsen så varför packa ner alla? Jag är verkligen inge bra då det där. 
När jag var med klassen på klassresa i 2 dagar, alltså en natt så hade jag med mig runt 3 byxor + dom jag hade på mig, sen 4 linnen och 2 t-shirtar och 2 tjocktröjor.. alltså hur tänkte jag där?

Men jag måste organisera, vill ju inte ha för lite med mig heller. Jag har i alla fall skrivit en packlista så ska utgå ifrån den. Sen när i princip allting är packat så ska jag till stallet, ponnyn ska trimmas i paddocken och sen ska han få en rejäl makover. Han ska tvättas, manen, hovskägget, öronen och svansen ska klippas, hovarna ska oljas in och ja gud vet vad. Sen ska jag även smörja av sadeln eftersom jag inte gjorde det igår. Och sen ska han sova sista natten innan vi drar iväg imorgon.

När allt detta är gjort så återkommer jag med bloggning!
foto: emmahellgrenn.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Elin

Ska också på ridläger imorgon, är så taggaaad!

2012-08-04 @ 10:57:50
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Erica - TeamDJRK

Åh hoppas ni får det superroligt på lägret! :)

2012-08-04 @ 13:53:21
URL: http://teamdjrk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0