Shopping med mami

Ska in till stan snart, ska shoppa lite kläder, bland annat står en jacka på listan och massor av nya vårkläder, hade tänkt ta tag i att köpa dom förbaskade palladium skorna också, hoppas vi hinner det också. En kenza jacka skulle aldrig sitta fel, men isåfall måste jag betala den själv och har verkligen INGA pengar till det nu, sparar till stövlarna och så måste jag betala min JB biljett lite längre fram.
Men om jag fjäskar ordentligt KANSKE jag får en!! Eller nej, haha kan glömma det redan nu, får väll bli en annan snygg skinnjacka - no more tygjacka asso, hatar min!!

Efter det blire stallet och ska rida, hur omotiverad jag än är så ska jag, det är exakt 7 veckor till sommarlovet och jag har nu lovat mig själv att tills dess ska jag hålla ut. Ska rida nästan varje dag och inte bara fisrida utan verkligen jobba. Sen dagen efter skolavslutningen drar jag till Malta i en vecka och det kommer bli grymt! Skönt att slippa kalmar för några dagar, ligga i solen, chilla och bara va. En grym tjej kommer rida honom då men det blir mer om det längre fram!

Ska fixa till håret lite snabbt bara innan jag drar mig mot stan!
bild i repris

Kommentarer
Postat av: Emelie Löfström

Var med i min utlottning om att bli månadens ekipage! Vinsten är bl.a en exklusiv intervju på min blogg och en bild på dig och din häst ligger synlig på min blogg en hel månad! Var med nu! :)

http://emblems.blogg.se/hast/2012/april/manadens-ekipage-maj.html



Fynda gärna något i min bloppis också, saker till både dig och din häst:

http://emblems.blogg.se/bloppis

2012-04-27 @ 21:43:08
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Maja

Snygg bild, ;)

2012-04-27 @ 21:54:56
URL: http://majawallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0