Jävla förkylning!

Var faktiskt tvungen att lägga till ordet innan förkylning där uppe för att få full effekt. Jag har blivit mycket bättre sedan igår, men det är fortfarande inte bra, kan knappt andas genom näsan för det bara rinner, halsen bränner när man andas med den och sen har jag 4(!!) blåsor på tungan på i princip samma ställe. Så jag käkar Bafucin nästan hela tiden, det bedövar tungan och halsen, super bra ju.

Idag var i alla fall första dagen i solan och yes jag överlevde. Dock fick jag reda på att min egnelska uppgift inte hade kommit fram och mina bilder inte kommit fram heller, surt! Jag lämnade in allt i tid så var tvungen att skicka igen. Tur att mina lärare förstod i alla fall, hatar när Itslearning inte funkar! :@

Idag har jag en ledig dag i alla fall, Chucken ska vila och mamma som ändå rider lektion idag ska ta hand om honom, tack! Men bara för det är jag inte speciellt ledig egentligen. Jag har massor att plugga på - så jag behöver inte säga mer än det för att ni ska fatta vad min kväll består av?

Vad mer behöver ni veta? Jo, jag ska någon dag framöver inhandla lite nagellack, har fått värsta roliga inspirationen till fina naglar, dock säger jag inget ännu, you will se!
Så länge får ni kämpa er igenom den långa texten jag nyss skrivit! Ni är dom bästa!


Kommentarer
Postat av: kristina

konad är typ det bästa som finns i mitt liv! haha...

2012-04-17 @ 17:58:55
Postat av: ida

sv: okej, den är i allafall grymt fin! :D kram

2012-04-17 @ 18:59:54
URL: http://hoppknorrarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0