Frusen, trött och förberedelser..

Hemsk dag idag, hade prov i skolan som förövrigt gick väldigt bra men idrottslektionen kunde ju dra åt helvete.. Vi skulle vara ute och för er som inte vet vädret här i kalmar så har det regnat hela dagen och gräset var en enda stor lervälling. I bärjan gick det bra när vi skulle springa och stå på benen. Men mot slutet skulle vi ner och gå krabba, skotkärra, kullerbyttor, armhävningar, sit ups osv. Jag blev smutsig och började blöda på händerna. Inte nog med det, nu när jag kom hem har jag suttit och frusit i snart 2 hela timmar. Inte lite heller utan sitter verkligen och skakar. Jag som nästan är helt frisk kommer nog dra tillbaka till någon förkylning efter detta.

Förutom det så somnade jag sent går och är jättetrött nu, skulle helst av allt gå och lägga mig nu, men det kan jag inte det heller utan måste till stallet och smörja, packa, rida och fixa hästen tills imon. OCH känner jag honom rätt så är han nog inte svart och vit idag, utan mer helsvart. 
But, life is life and I can't change that.

Mitt sug att rida denna veckan har legat på noll varje dag, tyvärr. Men nu kommer mamma hem så ska kolla om hon kan skjutsa mig till stallet. JAG uppdaterar mer när jag kommer hem igen, i love you guys!

Kommentarer
Postat av: W I I I L M A ! ♥

gör du header till andra ? :)

2012-04-20 @ 18:40:11
URL: http://wiiilmasfoton.blogg.se/
Postat av: Nadja Och Priory Bambi

Hellooo!

Skulle du vilja göra ett bildlänk-byte i menyn ?

Vill du veta mer hör av dig på min blogg. Såg att du hade gjort med flera så tänkte att det skulle vara en bra ide för oss båda! ;)

2012-04-20 @ 18:51:39
URL: http://nadjalundbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0