Chuck idag!

Åkte till stallet ganksa tidigt för att hinna rida innan vi skulle till ATG. Blev ett dressyrpass i paddocken, mest allmänt lösgörande, få honom att jobba låg och avspänd utomhus. Han spänner sig gärna utomhus när det låter osv, så det är alltid något att jobba på. Mycket aktivering, öka och korta galoppen osv. Skrittade av i skogen! Han var ganksa fin, inte jättefin men helt okej.
image description

Sen åkte vi in till ATG och fixade nya dojjor! Tog ännu lite mindre dos denna gången och det gick bra, han försökte komma undan lite på frambenen som vi tar sist. Antagligen för att lite av det lugnande hade åkt ur blodet eller vad man säger?
image description
Trött kille som är drogad, hänger i grimman.. haha: Ser ni föressten att han står uppbunden? Ännu ett framsteg att han inte behöver stå intryckt med nosen i väggen i boxen!
image description
Och en "nyavaken" kille som precis insett att han hade skydden på sig, haha! Han hatar dom och man brukar inte kunna sätta på dom när han står uppbunden, haha bara när han är drogad ;)

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej Carro älskar din blogg gråter typ om jag inte får ser den skuller vara supper dupper kul om du skulle vilja titta på min blogg ! Du och chuck är typ det finnaste paret som finns.! och skriva vad du tycker om min blogg du får gärna gästblogga om du vill det bara om du vill.

2012-04-16 @ 20:35:33
URL: http://hejaponny.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0