Min allra största förebild..

Jag har många förebilder, men det finns 4 st som jag verkligen verkligen VERKLIGEN(!!!) ser upp till. 
Det är Nellie Berntsson, Linn Olsson, Isabella Nilsson & Rolf-Göran Bengtsson.

Sen har jag en utav domma, en av domma fyra personerna som jag inte kan förklara hur mycket jag ser upp till. Det är Isabella Nilsson!

foto: Alexandra

Varför jag nu ser upp så mycket till henne?
Ärligt så vet jag inte riktigt precis varför, det är väll allt med henne som får mig att tycka att hon är så jävla grym!
Har ni någon gång gått igenom ALLA hennes filmer på youtube?
Det har jag, inte en gång utan så många gånger att jag tapppat räkningen.. Jag kollar på filmer på henne & Becki i princip minst en gång i veckan. Och så finns det en film jag kollat på miljoner gånger, har ingen aning om hur många gånger jag sett den, men tillräckligt många gånger så att jag i princip kan den utantill.
Filmen fårn provridningen.



Är det någon av alla er som har taget er tid att kolla igenom gamla inlägg på hennes blogg, läsa vartenda inlägg hon skriver. Någon av er som vet hur många personer som hatat henne och kastat skit på henne.. Jag vet att i början av hennes tävlingskarriär tillsammans med Becki så hade dom det inte lätt. Är det taskigt om jag säger att hon och Becki absolut inte var ett team. Dom hoppade på folk, över staket och dom rent ut sagt hade noll kontroll. Folk blev ju arga på henne, kastade skit på henne, bad dom avliva hästen, förbjöd henne att starta på vissa klubbar, tränare som inte ville ha med henne att göra & att hon aldrig skulle bli något. Hennes vänner även dom gav upp. Ingen fanns vid hennes sida..

Hennes första tävling med Becki.


I alla fall, tänk att vara i den situationen, att du faktiskt blir AVSTÄNGD från vissa klubbar för att din häst är galen?
Ingen, verkligen INGEN tror på dig och även kämpar du vidare utan någon större förbättring. Jag tror inte att det är speciellt lätt.
Men hon kämpade vidare, dom hittade varandra och det började gå framåt!





Vet ni vart hon är idag?
Hon är 18 år, har tävlat msva & vunnit, har tävlat svår hoppning och startat sm.. Becki är rankad som en av sveriges bästa d-ponnyer. Och allt detta har Isabella gjort med henne. Och dom hade aldrig kommit hit om inte Bella hade älskat henne så mycket som hon gör.. Kan ni då förstå att jag ser upp så sjukt stort till henne? Hon är min förebild. Jag vill ha samma kämparblod som hon, aldrig ge upp, alltid tro på sig själv. Precis som hon har gjort. Lyssna inte för mycket på andra & never say never. För en dag ska jag ockås bli så jävla grym!



Mina två favoritfilmer är den första och den jag la upp sist. Jag kan inte se dom utan att gråta..

Kommentarer
Postat av: Emme

Gillar din blogg:) Vad är det för märke på det oranga pannbandet?

2011-11-16 @ 11:22:20
URL: http://elitdressage.blogg.se/
Postat av: Bella

Åh vilket underbart inlägg, blir helt tårögd och berörd ska du veta. Tusen tusen tack verkligen!! <3



Hoppas i alla fall att vi kan vara en inspiration till många att de ska fortsätta kämpa och tro på sin häst trots vad alla idioter säger om er.



Stooor kram til dig från mig och Becki!



/ bella

2012-02-14 @ 00:33:11
URL: http://isabellanilsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0