"Jag har tröttnat..."

Jag snor rubriken ifrån ponnysannings inlägg, men den passade så bra!

Jag har tröttnat på livet. På att vara jag.
Jag har tröttnat rejält på alla människor som går runt och spelar en roll, sätter på sig en mask varje gång dom går utanför dörren, spelar ett spel. Jag är så trött på att alltid höra sjukt taskiga och dumma ord eller meningar som folk slänger ur sig. Om dom menar det så är dom riktigt korkade och just därför undrar jag om dom verkligen verkligen menar det eller om dom bara spelar ett jävligt sumt spel för att "passa in".
Alla har någon gång hört ordet grupptryck? Även om alla inte varit med om det så känner alla till det. Och många tänker nog att jag påverkas inte av något löjligt grupptryck, jag går alltid min egna väg..
Men när jag själv tänker efter så ärligt talat känner jag inte många som INTE fallar för grupptrycket.

Jag hör folk säga att fan va ful hon va, sen håller nästa med och nästa med och nästa med. Själv tycker jag att personen var supergullig. Sen när det bara är jag och en kvar så säger den personen att hon/han tyckte peronen var supergullig egentligen. Varför inte bara säga det direkt?
Säger jag tvärtemot när alla säger att den e ful (t.ex) så får jag blickar och frågor som "är du seriös?"..

Vet ni vad? Jag har tröttnat på att behöva gå runt och anpassa sig efte folk, vara glad när folk vill det och ledsen när andra är ledsna. Jag har tröttnat på att behöva gå runt med en jävla mask för att ens få ett hej. Är det så det ska behöva vara? Om jag nu älskar det du hatar, varför hacka upp sig på det och bli sur? Alla tycker inte likadant.. Varför tjata på mig om jag är arg/ledsen? LÅT MIG HA EN DÅLIG VECKA ELLER DAG!!! Alla kan inte vara på topp jämt, och varför alltid fråga och tvinga ur mig saker när jag faktiskt är ledsen?

Jag har tröttnat på världen, jag har tröttnat på mitt liv och allt som har med mig och mina "vänner" att göra.
JUST SAYIN!
Jag pekar inte texten mot någon, den som känner sig manad att ta åt sig, gör det..
jag för sisådär 2-3 år sedan.. :o

Kommentarer
Postat av: Siri

Sjukt bra skrivet, love it!

2011-11-07 @ 23:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0