Godmorgon!

Jag sitter här och äter frukost, eller jag försöker äta i alla fall. Det blir så fel att helt plötsligt äta frukost när jag inte gjort det på nästan 2 veckor. Idag hade jag tänkt gå till skolan för första gångens sen jag blev sjuk. Känner mig bättre. Alltså piggare, men hostan är kvar tyvär. Men vi har gymnasiedag idag och då ska man bara gå runt och kolla på 4 olika skolor. Dock fick jag sovmorgon och ska bara vara där i 2 timmar på dom 2 sista skolorna, då jag fortfarande inte är helt ok.
Men nu när jag vaknade kan jag säga att jag INTE alls ville gå till skolan. Mitt ansikte är fullt av röda fläckar typ. Asso inte som exem utan bara rött. Jag vet inte vad det är och jag ringde mamma och hon trodde att det kunde vara av pencillinet.

Hon skulle kolla när hon kom hem och sen bestäma om jag ska gå i alla fall. Jag själv hoppas på att det försvinner eller går att sminka bort. Jag behöver verkligen komma iväg och göra någonting. Inte bara sitta hemma.

Men som sagt, det är inget jättestort, inget som sticker ut eller är lustigt, det är bara rött, så jag ska försöka sminka över det och sen får jag se. Hoppas det inte sprider sig!! Ska fixa mig nu så ses vi sen. PUSS
en gammal egobild jag hittade i webcamera arkivet :P

Kommentarer
Postat av: maja

Kom till stallet!<3

2011-11-30 @ 10:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0