Fina ponnyer på marknaden!

Letar ni ponny? Känns inte som många gör det just nu. Det finns sjukt många superfina hästar & ponnyer på marknaden nu. Men dom ligger där länge också!

Jag säger inte att jag hade valt dessa ponnyer, men jag själv tycker att dom är ruskigt fina!

DENNA: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=552153
Hoppar grymt, superfin och väldigt billig för dens kapacitet.. Ibland borde man kolla upp om dom är alldeles för billiga. Kan ju även vara att det är såpass svårt att sälja.

DENNA: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=551609
Sjukt snygg ponny framförallt. Hoppar bra och ser verkligen tuff ut. Också där väldigt bra pris!

DENNA: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=551964
Känner ni igen Korven? Jakobs ponny! Jag har sett honom live massor av gånger och kan inte annat än att säga att ponnyn är grym. Jag har gillat honom sen jag såg honom första gången! Han hoppar med bra teknik och är otroligt snygg!

DENNA: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=551826
Denn ponnyn har varit ute på annons i ca 1 och ett halvt år. Lite tråkigt att dom inte får honom såld. Jag var och provred honom för ca 10 månader. Och texten och filmerna gör det inte rättvist. För 1 år sedan begärda dom 90 tusen. Och 1 och ett halvt år sedan 100 tusen om jag inte minns fel. 
Han har en enormt kapacitet. Det är bara det att han är grymt svårriden. Men rätt ryttare kommer denna ponnyn gå lång. 43.000 !!! 


Kommentarer
Postat av: Tova ♥

Åh jag vill verkligen ha varenda en!! XD Synd bara att man inte har tiden hahah!



Superfin blogg.

2011-11-13 @ 19:04:32
URL: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kan ju berätta att den första ponnyn är lite galen (okej, ganska mycket). Galet fin när man red på marken, drog iväg rejält i galoppen men fick stopp på den eftersom jag är van. När vi skulle hoppa ser den hindret, drar iväg (noll kontroll, japp..) och bara flyger över. De hade inte kunnat gå in på en prisutdelning för att han va så pigg, haha.. Men galet fin ponny, verkligen. Riktigt snäll också och så sjukt söt på nära håll. Hade han varit snäppet långsammare hade jag lätt köpt honom, men tyvärr funkar det inte riktigt, inte ens med ett pelhamnbett. Och hästen låg på 150 000 när jag provred den i somras, svårsåld förmodligen..

2011-11-13 @ 20:45:12
URL: http://mrjingles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0