Våga sticka ut, våga säga det du vill!

"kan bero på att du sticker ut, du vågar vara dig själv och verkar vara en väldigt målmedveten tjej."

Jag har aldrig gillat att stå i centrum, att ha alla blickar emot mig, men en sak jag vill är att folk ska veta vem jag är när det pratas om mig! Jag har aldrig velat gå i någon annans fotspår, jag har förebilder och idoler. Men jag kan komma lika långt som dom även om jag går min egen väg. Jag har en hel del mål med min ridning, vissa saker går jag ut med och vissa inte och det är helt enkelt för att jag vet hur mpnga det är som skulle hacka på mig pga att jag aldrig kommer nå dom målen. Men vissa mål skriver jag ut här på bloggen och säger ärligt att jag vill nå.  Och även där får jag skit kastat på mig. 

Men jag tycker också det är viktigt att om man sätter ett mål ska mn våga säga det. För vågar DU inte säga att du har mål att tävla LB, då är det som om du själv skäms över det och du SJÄLV tror inte att du kan nå dom målen. Så länge DU inte tror på dig själv, då kommer ingen annan göra det heller! Om du inte vågar älska dig själv kommer ingen annan heller kunna älska dig.

Jag har hört allt för ofta folk som vill tävla SM, EM eller liknande, och så säger dom efter "fasst det kommer jag aldrig nå, det vet jag!" Eller något i den stilen. Tro fasen att den personen inte kommer nå det då! Så länge du har VILJAN & så länge du TROR på dig själv är ingenting omöjligt! Du behöver inte ha flera sponsorer och tonvis med pengar för att tävla OS, bara du tar ALLA möjliga chanser på vägen dit så kan du nå det!

Mitt mål är att tävla SM med Chuck, och jag bryr mig varken om ni eller någon annan säger att jag inte kan nå det! För jag vill och jag vet att jag kan. Sen om jag tar alla chanser på vägen dit är en annan femma. Men jag kan och jag vill! Ja tänker ingen kolla snett på mig pga mina mål. Varför skulle jag låta någon annan trycka ner det jag blir glad åt?

Alla får ha sina egna mål och sina drömmar, säg det du vill och glöm inte bort att du är värdefull! 
Våga vara dig själv och bjuda på dig själv, våga älska dig själv och våga TRO på dig själv. Du kan inte sätta för höga mål, ingenting kan stoppa dig förutom du själv. Så alla som orkat läsa hela inlägget! KÄMPA IN I DET SISTA!!

Kommentarer
Postat av: Liza

bra skrivet ! känns som att det är ganska typiskt hästmänniskor (verkligen inte ALLA, men många) som inte kan glädjas åt andras framgångar och peppa andra som har mål och drömmar. Precis som du skriver, har man inte viljan och tron på sig själv så kommer man ingenstans ;)

2011-12-30 @ 16:21:41
URL: http://lizaspawnies.blogspot.com
Postat av: Hannah S.

Håller med dig,man måste tro på sig själv!



Jag tror att jag kommer kvala NM iår,jag tror jag kommer hoppa EM innan ponnytiden är slut - och u know what? Jag är inte rädd för att säga det :D



Du och Chuck kommer nå SM,det är en underbart fin ponny och han har underbar hoppteknik också :D



Håller med dig till 100% där,man SKA tro på sig själv.

2011-12-30 @ 23:01:53
URL: http://klequi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0