On my way home!

Nu ska jag packa ihop mina prylar, alltså typ ta allting och knöla ner i väskan! Jag måste även borsta mina tänder och byta om från pyjamas. Vid halv 12 ska vi åka eftersom att jag & mamma har stalljour idag vid 1. 
Jag har saknat min lille ponny nu, så det ska bli skönt att träffa honom och jag håller ALLA mina tummar för att hans knä ska vara bra nu. Det räcker med skador för våran del nu. Mår inte han bra, mår jag själv inte heller bra. Blir alltid så himla orolig när det händer saker.

Sen stannar vi hemma i Kalmar resten av året och förhoppningsvis fram till sommaren, eller i alla fall till påsk! Vad mer kan man säga? Jag bloggar mer när jag kommer hem från stallet! Sen kommer min vecka vara ganksa fullspäckad! Mellandagsrea och några julklappar som ska bytas, iphone ska inhandlas och ponnyn ska få det bäst med all tid i världen. Åh vad livet är underbart just nu! 

Puss & Kram SKUMBANAN!

bild från igår

Kommentarer
Postat av: Josefine Gidlund

Hej!

Har lagt upp en film där Chancy är med i på min blogg. Det är sedan luciashowen på ridskolan och hon är med i maskeradhoppningen och kadriljen! :)

2011-12-26 @ 13:36:10
URL: http://josefinegidlund.blogg.se/
Postat av: Anonym

du vet väl att du vann shabraket hos dressyrmupparna? :)

2011-12-26 @ 13:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0