Chuck - dagens ridpass(17/12)

Red i ridhuset ca en timme. Han började fjanta i ett hörn så blev sur på honom. Har aldrig testat den metoden typ, men efter mycket tjat blev det bättre. Kan säga att hela ridpasset gick åt skogen. 
I vänstervarvet var han galet fin i både traven och galoppen och hade görna kunnat förtsätta rida i vänster varv ett antal timmar typ. Han lyssnade på minsta lilla vink oh sökte sig bra neråt och jobbade på med bakbenen och sköt upp ryggen.

Och så var det det där rackans högervarvet. Han var stel enda från början till slut, jag jobbade hela tiden och försökte verkligen få igenom honom i den sidan, blev sur och försökte verkligen kämpa på. Men hur mycket jag än kämpade gick det inte. Istället käftade han emot, sköt in rumpan och gick emot skänkeln så mycket det bara gick, och försökte jag verkligen jobba igenom den sidan sköt han ut med bakbenen och blev sur. 

Han har aldrig varit så innan så började fundera på vad det kunde vara, eftersom det var högersidan han var stel i och gärna sköt in rumpan. Och han var förut halt i höger bak, så antingen är det att han är stel och tycker det är jobbigt att jobba igenom det. ELLER så är det att han fortfarande ont.. men han är helt ren så är tveksam på det. Men jag ska kolla med någon som vet lite bättre ^^

Men ska sova nu. PUSS



Kommentarer
Postat av: Team Nyrk!

Hello, super härlig blogg! :)

Ser ut att vara en pigg & vaken ponny det där! :)



Kom gärna in till oss, ställ gärna frågor i This or That. :) Vi gör gärna bloglovin&länkbyten.

Massa kramar Tem Nyrk.

2011-12-18 @ 11:32:32
URL: http://teamnyrk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0