godnatt sötnosar

nu ligger jag i min älskade säng igen. kan säga att gud gav mej en skymt sv ett svar till min tanke. jag tror man blir en mullvard. :) elr vad tror ni?
nu ska jag nog läsa lite ur eclipse. snart klar :D sen ska jag sova. och jag vet att detta kommer som en stor diss för alla kbfare. så ni som rider på kbf snälla sprid nt ut detta! eller ni får nt det för då kommer jag bli lessen. men troligtvis ska jag börja på aledal till våren. elr kanske krs. annars udden. men LUGN jag ska nt byta klubb. dt är bara såhär.
jag tkr min grupp är lite enkel och jag vill nt gå i den hoppinriktade gruppen på måndagar för jag har nt suget för hoppningen. och nästa steg från  min grupp är typ till onsdagsgruppen, typ saras och sofias. elr typ dressyrgruppen där moa går.  och känner nt riktigt för att gå där? nej nt än iaf så duktig e jag nt. och för att komma upp i nivå så ska jag rida kvar i min tråkiga grupp och börja på aledal en elr två ggr i veckan. för där har dom mer dressyrinriktat. så jag hoppas på en förbättring. :)
ni får gärna säga vad ni tkr. :)<3
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0