Svar - vilka bloggar jag läser

Siri om Funderar på att sova?:
Kan du inte skriva vilka bloggar du läser och vilka bloggar du läser ibland? :)

Svar: Jag läser en hel hög med bloggar, dock trippat ner lite sen förr. Börjar med dom som jag läser varje dag, kikar in på flera gånger om dagen, dom bloggarna som jag kollar in på ibland några gånger i veckan kommer lite senare i ett annat inlägg!

Justin Bieber Swedish fan site
För att jag är en riktig belieber och måste hålla mig uppdaterad, inte bara genom att följa Justin på twitter, facebook eller instagram utan lite till!

Sara Carlsson
Eftersom Sara rider på KBF där jag står så är det roligt att hålla koll på vad som händer i hennes värld. En bra blogg driven på ett roligt sätt.

Johanna Grant Boklund
En tjej som också bor här i Kalmartrakterna, som jag känner lite halvt. En tjej jag ser upp till mycket och jag tycker hon driver bloggen på ett bra och moget sätt. Hon är väldigt stark som person och det inspirerar mig något enormt. Sen har jag en känsla av att hon och jag har väldigt lika smak, både utrustning och hästar/ponnyer.

Linn Strelin
En tjej som jag följt länge mest på grund av att jag tycker hon rider bra och har superfina hästar. Tar extremt fina bilder och uppdaterar riktigt bra och intressant. Sen att jag snackat lite med henne på facebook och "lärt känna" henne gör att jag vill läsa mer eftersom hon är en sjukt go person!

Isabella Nilsson
Behöver jag säga något här? Dom som läst min blogg noga och följt den ett tag vet att Bella är en av mina största förebilder. Hon rider sjukt bra, har två extremt fina hästar och en jäkligt mpmedveten och kämpande tjej som inte bryr sig ett skit om vad andra tycker. Gillar hennes stil på att vara.

Sofia Genne
Jag tycker hon är en grym tjej, driver bloggen på ett unikt sätt. Jag tycker att många "stor"-bloggare gått över gränsen och too far för att bloggarna ska vara bra men Sofia är en riktigt mogen och målmedveten tjej med grymma gästar och rider superbra! Kan även tillägga att bloggarna som är nämnda här över är bloggar jag tycker är drivna på ett moget sätt + ponnyochryttare.se längre ner (alltså av dom större bloggarna).

Malou Kastman
Varför vet jag faktiskt inte, jag har alltid tyckt om hennes blogg. Tycker hon uppdaterar bra och i lagom mängd, rider superbra och har en superfin ponny som för övrigt är till salu nu. En blogg som bara helt enkelt faller mig i smaken.

Elina Mellberg och Victoria Avellan-Ryd
Också en blogg som faller mig i smaken, från början följde jag nog den pga att Victoria köpte Braven av Linn. Men nu läser jag oftast mer Elinas inlägg. Eftersom hon har en ponny som hon tävlar ganksa höga klasser med och det lockar mig att läsa om. Tyvärr är han halt just nu.

Julia Lundgren
En grym tjej enligt mig. Hon har en ponny vid namn Niels som jag är riktigt faschinerad av. Hon köpte honom när han knappt gjort något och nu är hon ute och tävlar de högsta klasserna. Att se hur samspelta som är och läsa om hur dom klättrar i klasserna rä riktigt intressant. Om hon hade uppdatert lite mer så hade den varit helt perfekt!

Ponnysanning
För att hålla mig uppdaterad.

Kommentarer
Postat av: W I I I L M A ! ♥

sv ; okej , ger man pengar till dig , eller via kort ? ;)

2012-04-20 @ 21:25:48
URL: http://wiiilmasfoton.blogg.se/
Postat av: Natalie

Svar: Okej, inte honom va? :D Utan ridskolehäst?

Kontrollfreak här..

2012-04-20 @ 21:43:37
URL: http://nataliehakkila.blogg.se/
Postat av: W I I I L M A ! ♥

sv ; okej , bor lite utanför kalmar ! men är ganska intresserad av en header ! :)

2012-04-20 @ 21:43:52
URL: http://wiiilmasfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0