Tal - svenska uppgift

Fick en lysande idé imorse då jag började skriva på ett deepshit inlägg. Tänkte dra en sak om vilka mål man har här i livet och hur man hanterar att andra försöker trycka ner en. Kom inte speciellt långt då jag skulle till skolan.
Och på svenskan ska vi skriva ett tal som vi sedan ska läsa upp för ett par i klassen och då kom den lysande ideén om att prata om det. Hur höga mål det är okej att sätta? Vågar du berätta dina drömmar? VÅGA kämpa för det du alltid velat. Och hur man ska reagera när andra sätter sitt ord mot ditt?

Vi hade inte speciellt lång tid på oss att skriva detta talet så jag har tänkt att skriva mycket hemma, känner att här kan jag skriva lite mer fritt, utan att vara rädd att någon ska kika en över axeln. Och när jag är klar funderar jag på att publicera endel av det här. Kommer bli väldigt mycket så allting får jag inte med men endel.
Skulle det vara intressant att läsa om? Fasst i och för sig, kommer nog publicera det vare sig ni vill eller inte. Känner på mig att det kommer bli bra! :D

Btw.. kände mig som en viss bloggare när jag skrev detta inlägget och det var inte positivt.. haha! 
Hoppas ni ser mig som mig och ingen annan!

gammal som satan-bild ;)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Vore jätteintressant! :D

2012-05-21 @ 16:15:06
URL: http://loewen.blogg.se/
Postat av: Julia

2012-05-21 @ 16:36:57
URL: http://juliaochnicole.blogg.se/
Postat av: Julia

Skulle vara jättekul, tycker du är väldigt bra på att utrycka dig i dina inlägg och din blogg är alltid rolig att läsa! :D

2012-05-21 @ 16:39:03
URL: http://juliaochnicole.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha Linn Olsson maybe? ;)

2012-05-21 @ 20:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0