Stallet i bilder

Här har ni lite bilder som sammanfattar stallet. Kanske filmar någon dag vem vet?
Har inte tagit kort på allt i detalj, men eftersom halva stallet är stall och andra halvan är under renovering så ser ena halvan bara ut som ett bombnedslag.
Alltså, hela stallet har varit en lada från början, sedan byggdes ena halvan om till stall i två olika omgångar. Och nu är den andra halvan på väg att bli boxar också. Sen är det inte någon "hit", det är lite ladugårdskänsla över det hela. Men det tar ca 5 minuter på cykel dit ifrån stugan så jag tycker det är bra! 

Okej, det första man ser utav stallet är paddocken, om man fortsätter på vägen rakt fram (till vänster om paddocken) så kommer man upp till stallet.

Här har vi ingången till stallet.


Direkt när man kommer in har vi höt, skottkärror och grepar osv.


Går man till höger kommer man in till stallet som ser ut såhär: Alltså har vi dom gamla boxarna på höger sida och dom nya boxarna på vänster sida.


Om man går till mitten av stallgången så kan man gå ut till vänster, då går man igenom delen som är under renovering och ut genom dörren där man komme till hagarna.


Här är hagarna, Chuck går i en egen hage typ bakom trädet.

Går man tillbaka in ser det ut såhär: Men om du går till höger istället för tillbaka in i stallet så kommer du till sadelkammaren.

Sadelkammaren ser ut såhär, min hylla är längst fram och det är min prestiegesadel som hänger där till höger.


Ungefär såhär ser det ut när man går ut ur sadelkammaren, så en snabb överblick över den delen som ska byggas om. Och nu kanske ni förstår varför jag inte visar er hela den delen ;)

Om vi backar tillbaka lite och går ända längst ner i stallgången så kommer vi till spolspiltan.


Till vänster om spolspiltan har vi foderkammaren.


Och i mitten av stallgången, boxen till höger om utgången, en av dom nyare boxarna står Chuck med sin krulliga man.Hoppas ni fick en snabb överblick om hur vi bor just nu, kanske ska jag ta kort på vårat sommarhus också? ;)

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Va fint och mysigt :)
Åh ja bild på huset skulle vara jätte kul! :D

2012-07-26 @ 15:42:10
URL: http://mikzzan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0