Svar - chucks hoppteknik

Hej Carro:)
Chuck hoppar ju nästan alltid med krökt nacke, han släpper liksom inte, har han alltid gjort så eller är de när du inte ger tillräckligt med eftergift, vet, knasig fråga, men tänkte på det när jag såg alla bilder från AW. :)

Svar: 
Ingen lustig fråga alls för jag skulle nog också undrat om jag inte visste. Och jag tycker det är så mycket bättre att ni frågar istället för att dra egna slutsatser.
Men det är så att han begär ingen eftergift, jag ger helst inte för mycket eftergift och eftersom han inte begär någon så blir det att han gärna drar in huvudet. I vissa fall kollar han även ner på hindret och då blir det så automatiskt.
När jag precis hade köpt honom gav jag honom mycket eftergift för att jag ville att han skulle hoppa mer med ryggen men det slutade i kaos då han bara stack efter hinderna. Så alla som jag har tränat för, alltså inget från tränare till tränare utan ALLA har sagt att jag inte behöver ge honom någon eftergift förens det blir upp mot 1m-1.10m och högre. 

Det kankse låter knas i era öron men så är sanningen. Sen så måste jag tillägga att han är såpass uppspelt och glad vid hoppningen att han glömmer lixom av att hoppa med ryggen, han hoppar näst intill alltid med sänkt rygg och ihopdragen hals. Men det är hans hoppteknik! Sen kommer vi dåklart jobba på det men för tillfället är det såhär :) Hoppas du fick det svaret du ville ha!

DÅ:
NU:
 

Kommentarer
Postat av: Emma

jag tycker om hans hoppteknik, lite annorlunda
men himla snygg :)
kram

2012-08-11 @ 22:52:29
Postat av: Stina

Han är såå fin! :)

http://magnussonstina.devote.se/
- Uppdatering om dagen
- Ni väljer vad jag ska skriva om!
BESÖK :)

2012-08-11 @ 23:07:42
URL: http://MagnussonStina.devote.se
Postat av: Olivia - Ridning, Dans och mina Mål

Åh, måste bara säga att din blogg är superfin och är Chuck din? Han är verkligen superfin! :)

Svar: ja han är min :D tack
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-08-11 @ 23:11:22
URL: http://oliviaglez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0