Rykten?

Hur många gånger har inte någon pratat med dig om en annan person? Det kan vara emellan klasskompisar, ni kanske börjat en ny klass. Du lär känna någon som känner en annan och det börjar snackas, "hon gjorde si och han gjorde så". Och visst påverkas vi något otroligt över detta!?

Jag kom ju och tänka på det där med åsikts, deepshit, eller vad vi kallar det för. Så ni kanske undrar varför jag drar upp just detta, jo för att jag verkligen har varit utsatt för detta. Inte bara att folk snackat om mig, utan även att folk pratat till MIG om andra. Och jag kan inte annat än att säga att jag har verkligen gått på minan.
Jag har sett en person som alla har pratat om, det går rykten hit och dit om denna personen och h*n har tappat så många vänner på grund av detta. Jag skäms när jag säger att jag varit en i mängden som låtit alla orden gå in i min hjärna och se h*n på det sättet istället för att ge personen en ärlig chans. 

Det är ganska galet att vi kan påverkas så mycket av saker som andra pratar om. 
Jag har folk som är emot mig för saker jag gjorde för 3 år sedan, jag VET att det går rykten om mig och jag vet hur vissa personer ser mig. Det finns jättemånga saker jag gjort som jag verkligen ångrar. Men vissa kommer ihåg det än idag och säger det till andra som i sin tur ser mig på det sättet. Varför det är såhär har jag ingen aning om men jag antar att det alltid varit så och att det alltid kommer att vara.

Det är så många personer där ute som jag så gärna skulle vilja ge chanser till att starta om, men vissa har redan gett upp för att alla sprider rykten om dom. Det är en sak jag hatar med Kalmar och Sverige. Eller speciellt kalmar, det är så litet, alla vet allt och så är det här. Vi som bor inne i stan har mer koll på personer i Lindsdal än vad deras egna föräldrar har. Ni fattar vad jag menar?`

Om jag fick bestämma hade jag tagit mitt pick och pack och flyttat långt bort åt helvete NU. Jag trivs inte i Kalmar och kommer nog aldrig göra det. It's a small town, people talk. Tänk hur underbart det hade varit att få börja om, starta om på nytt och få en ärlig chans på ett ställe där INGEN vet någonting om dig. Hade det inte varit så jäkla skönt? Jag bara kan inte vara ensam om att tycka det, eller?

Ni känner mig som "långskrivaren", så här har ni ännu ett inlägg fullt av tankar ifrån min hjärna!

Kommentarer
Postat av: Felicia Allansson

Jag brukar ofta acceptera folk för den, den är! Men visst det händer att jag kan börja snacka skit om andra. Oftast är det för att jag vill passa in! Jag har varit en sånn som många har "hatat" och du vill inte veta vad jag gjorde en lektion som gjorde att en i min klass blev skit sur och sa lite si och så. Jag ångrar det grymt mycket! Nu efter att det hänt så tänker jag att varför hjälpte jag den T.ex. med det där mattetalet så skulle det aldrig bli så som det blev! Nu retade jag den för att den inte räknade ut det tillreäkligt snabbt! Försöker va snäll mot alla men ibland funkar det liksom bara inte...

2012-08-09 @ 12:30:19
Postat av: Emelie

KALMAR? LITET? haha! Då har du inte varit där jag bor ;) hehe! Där veta alla allt osv. Men jag gillar ändå att snacka skit om folk.. ;)

2012-08-09 @ 12:47:23
URL: http://lindblad.blogg.se
Postat av: mini

håller med till tusen!!

2012-08-09 @ 12:49:32
Postat av: Marina - Ryttare

Så sant till 110 % Asså du förvånar mig VARJE gång du skriver ett "sånt" här åsiktsinlägg eller vad det nu kallas. Du förvånar mig eftersom orden du just skrev sant. Håller med dig om allting du skrev, du är grym Carro ! Glöm inte det !

2012-08-09 @ 14:04:59
URL: http://meagaiin.bloggplatsen.se
Postat av: Stina

bra skrivet carro!! :)

2012-08-09 @ 15:11:24
URL: http://MagnussonStina.devote.se
Postat av: Majja

Det är en stor anledning till att jag faktisk flyttar, vantrivs i denna staden!

2012-08-09 @ 15:15:49
URL: http://Batmanbergdahl.blogg.se
Postat av: Stina B

Åh, det vore så underbart att få börja om på nytt där INGEN visste veme man var, underbart vore det!

2012-08-09 @ 19:29:25
URL: http://stinabjorklund.blogg.se
Postat av: Belinda

Jag är ny här på bloggen, så därför skulle jag vilja veta om den förra ponnyn du hade, dusty, vad som hände osv. Eller kanske har du redan ett inlägg om det nånstans?
Chuck är grymt fin btw!

Svar: http://baraacarro.blogg.se/2012/july/Där kan du läsa allt :)
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-08-09 @ 22:39:42
Postat av: Jannike

Du skriver alltid så bra inlägg, och även om det blir långt ibland så läser jag ;)
Det du skrev om en andra chans, det har jag verkligen fått! Att jag fick flytta ner hit till Skåne och "börja om" har verkligen varit kanon :)

Jag tycker också det du skrev, att många förtjänar en andra chans :)

2012-08-10 @ 07:47:02
URL: http://jannikeochsurprise.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0