Vinna eller försvinna!

Nu har jag faktiskt laddat upp inför idag, jag vill bli lite mer nervös och på hugget. Idag ska det bannemig gå vägen. Har aldrig åkt till en tävling och varit såhär förberedd och laddad, så hoppas det funkar! Jag har kollat igenom alla filmer på oss, tänkt igenom de gånger det gått dåligt hur jag skulle gjort istället och hur jag ska göra om jag hamnar i samma sits. 
Inte typ "jag skulle hållt tillbaka ett galoppsprång" utan mer, "håll tillbaka mer så att han samlar sig mer, driv samtidigt och var tydligare med stödet i skänkeln så att han litar på mig att han kan hoppa av." 
Om ni fattar hur jag menar? Och så har jag tänkt mycket på att jag inte ska lägga mig i sådana sitsar.

Jag ska inte rida så mycket av och på hela tiden, inte vara så snabb med att ta tillbaka bara för att han blir lite pigg. Istället har jag tänkt lägga upp tempot ett snäpp från början så att han går lite i övertempo hela banan, då behöver jag inte ta tillbaka honom och bråka med honom så mycket. Vilket förhoppningsvis kommer leda till jämnare rytm och galoppsprång och då kommer säkert vi komma rätt på hinderna.

Jag tänker skita i hur det ser ut och vad andra tycker, kommer vi lite tokigt får jag lägga till skänkeln och säga att du fixar det - för det gör han - och hoppa av. I LCn ska vi bannemig ha en placering och i LBn en nolla. Så har även satt ribban högre för mig i LCn, jag ska lära mig att svänga PUNKT. Ska upp direkt efter hinderna och hinna svänga på en femöring, inte bara gasa utan tänka lite också. Om han inte lyssnar får jag ta tag i honom, för han kan det vet jag.

Vet ni vad det sista jag gjorde innan jag åkte hemifrån och vad jag säkert kommer göra i bilen påväg dit. Det är att kolla denna filmen. Behöver inte förklara. Isabella är min förebild utan och innan, hon rider som en gud och det ser så lätt ut för henne. 



Jag är så jäkla taggad, kan inte gå fel idag!

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha du red oxå :D vilken jävla tid i Lc:n!!!

Helt klart en vinnare! Din inställningen räkte!



STORT GRATTIS :D ni äger :)

2012-05-06 @ 10:45:40
URL: http://trollponny.blogg.se/
Postat av: Ellen :) <33

Hej detta har inte med inlägget att göra men jag kollar/kollad genom alla avsnitt av PA3 och jag såg en tjej som var väldigt lik dig på castingen och hon hette också Caroline, tyckte att hon var väldigt lik dig så tänkte fråga om det var du? :)

2012-05-06 @ 11:51:06
URL: http://onedirectionnoveller.webblogg.se/
Postat av: Johanna

STORT grattis till vinsten och nollan idag! Blev sååå glad när jag gick in och tittade hur det gått! :D du förtjänade det många gånger om, GRATTIS!

2012-05-06 @ 12:58:09
Postat av: Inez

Herregud Carro! Snacka om att nå sina mål! Såg på equipe felfri i båda och vinst i lc! Nu jävlar får dom se upp för er!!!!

2012-05-06 @ 13:49:23
Postat av: Rebecka

Lycka till Carro :D Kör järnet nu! Jag vet att du och Chuck kan lyckas ;)

2012-05-06 @ 14:49:35
Postat av: sofia

bella är gryyyym! :):)

2012-05-07 @ 14:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0