Uppe hela natten?

Shit, har insett hur mycket det är jag ska hinna med nu.. Vi ska åka imorgon klockan 7 på morgonen och då kan ni förstå att jag inte tänker packa då, kommer behöva gå upp vid 5 redan ändån, offrar inte min sömn för att packa.

Jag ska först av allt gå och duscha, inklusive att jag måte shinna raka benen, noppa ögonbrynen osv.. Efter det ska jag fixa håret, blåsa och platta osv så jag slipper göra grovjobbet imorgon på morgonen. Då är klockan redan 10 kan jag gissa, eller mer ja.
Då ska jag börja packa, visst det är inte mer än 2 dagar men jag behöver saker att välja mellan, thats it! Så packningen lär ta minst en halvtimme. Efter det kommer det allra jobbigaste, sortera mina hårddiskar och radera allt från datorn. Sedan ladda hem de filmer som behövs till natten imorgon. Efter det ska jag fixa en header till min brorsa och sist men inte minst fixa tidsinställda blogginlägg.
Kvällen är stressig, om klockan hinner bli för mycket kommer jag troligtvis att skita i att sova. Sova får jag göra när jag kommer hem.

Uppdateringen ikväll kommer ligga på NOLL. Hoppas ni överlever..
Love u guys. PUSS


Har tyvärr ingen bild som passar hit..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0