Tisdag

Hoppas ni alla har haft en underbar valborg, har ni firat med familj, vänner eller själva? Jag var som sagt med några kompisar hos Lollo, blev ingen middag men vi hade kul i alla fall.
Kom hem sent ifrån stallet igår så hade stressigt att fixa mig och likaså när jag kom hem mitt i natten så var det bara rakt ner i sängen och sova.

Idag är det sjukt fint väder här i Kalmar, så jag funderar på att gå ut och sola lite. Jag hatar att sola, men jag är också blek som ett lik så kan lika gära ta chansen. Eftersom att jag har jour i eftermiddag så kan jag inte göra det då.
UPDATE: Ska klippa gräset istället, tjäna lite money!

Förövrigt är jag riktigt trött så känner mig inte det minsta peppad till skolan imorgon, no thanks!

Kommentarer
Postat av: Malou Kastman

Jag spenderade hela min valborg på tävling.. haha!

2012-05-01 @ 11:51:19
URL: http://maloukastman.blogg.se/
Postat av: Wilma

SV: Hej, förlåt om jag svarar sent men trodde jag hade svarat. Ja, hon tog bort den :) för hon hade kommenterat en bild där det var någon som laddade upp en häst som hoppade jättebra och skrivit att hennes häst Chuck var släkt med den.

Och då fick hon lite kritik, haha ;)



Kram på dig

2012-05-01 @ 12:00:59
URL: http://dorwil.blogg.se/
Postat av: Malou Kastman

sv: ja det var rätt mysigt faktiskt! :D jo det brukar bli så, min mamma var precis lika dan när jag var lite yngre.. men nu har hon inget att säga till om längre, jag är myndig och bestämmer själv ;) haha!

2012-05-01 @ 12:30:59
URL: http://maloukastman.blogg.se/
Postat av: Malou Kastman

sv: det är så fruktansvärt gött! inte för att ponnytiden är slut, för det är det värsta :( men man kan göra så himla mycket mer!

2012-05-01 @ 12:46:06
URL: http://maloukastman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0