Smutsig ponny behöver tid

Har absolut inget att göra, vi fick sluta hela 2 timmar tidigare så har haft en hel del dö-tid nu. Och jag är inte den som gärna hittar på saker utan sätter mig typ och glor. Så ska rycka upp mig nu. Ponnyn gick utan täcke idag och jag kommer inte ihåg sist han kom in utan att ha rullat sig så jag kan ju bara föreställa mig hur han ser ut idag..

Så vad jag ska göra är att ta mig till stallet för att ta en rejälborstning, idag har jag tid så att det räcker och blir över. Vid halv 5-5(?) så var det även något möte mamma skulle på i stallet så kanske är med på det, får se. Ska inte rida idag i alla fall, men ponnyn måste ju vara ren i alla fall?

Och eftersom jag inte ska rida är det ju extra viktigt att jag rör på mig på något sätt, eller? Kanske ska satsa på en karriär i sumobrottning?


Kommentarer
Postat av: Elin

Sumobrottning låter bra, för du är ju såååå himla tjock att du skulle utklassa alla... Eller inte haha, du är verkligen inte tjock så det skulle nog inte bli en lyckad karriär... Det kanske är svårt att inse, men så äär det faktiskt ;)

2012-05-14 @ 18:59:01
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: carin sundh

SV: ja, det har jag! :)

2012-05-14 @ 19:06:42
URL: http://carinsundh.blogg.se/
Postat av: ina

bildlänken :D

2012-05-14 @ 19:27:11
URL: http://inahagstrom.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hej.

skulle du vilja göra som ett "bildlänkbyte" med mig?

dvs att vi har bilder på varandra i våra menyer med våra länkar? skulle vara väldigt snällt :)

2012-05-14 @ 19:29:31
URL: http://mikaelaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0