Shopping @ hööks

Köpte 2 par gummiboots, alltså 4 st så att jag har till alla runt om. Men när jag skulle testa en så hade sömmen lossnat till kardborren så mamma ska byta den imorgon därför är den inte med på bilden.

Sen köpte jag två höpåsar,
vi ska börja ge honom halm nu eftersom INGENTING annat funkar för hans diareé, det vi har nu är riktigt dyrt, ca 400 kr och det räcker i max 5 dagar. Och det funkar inte ens.. Så nu ska vi testa att ge honom halm och då han stod på de innan. Och då vill vi ha några påsar som syns att det är hans.

Sist & minst köpte vi broddhålspluggar.
Bra att ha till helgen då man slipper rengöra hålen på tävlingsplatsen, fixar det hemma och sätter i broddarna på plats. Skulle aldrig åka med broddar i transporten. Och så köpte vi dom lite för att få 150 kr och en stämpel på kortet, har redan pluggar ^^ haha.

Kommentarer
Postat av: Maja

Vill också till hööks.. :D

2012-05-13 @ 21:29:34
URL: http://majawallstrom.blogg.se/
Postat av: Jannike

Jag har börjat ge Suppan Proxetin för att hon har varit lös i magen, och det verkar redan börjat ge effekt :) Ok, det var dyrt 480 kr, men det räcker nog ganska länge. Det är för att återställa balansen i tarmen...

Det kanske är det ni har provat med nu, men tänkte säga det i alla fall ;) Men tror att det stod ngt annat på burken, kommer inte ihåg, haha!



Kram

2012-05-13 @ 21:59:26
URL: http://jannikeochsurprise.bloggplatsen.se
Postat av: alice

pluggarna suger.. Just sayin http://webshop.borjes-tingsryd.se/servlet/us_pyra?wts.PAGE=h_ix3.htm&wts.ACTION=loginguest&$GUEST=SE&p=H = BÄSTA!



Loppfrön är förövrigt bra mot diarre!

2012-05-13 @ 22:23:02
URL: http://binnastoy.blogg.se/
Postat av: Amanda

Prova Fiberplex! Det är det bästa :) Stor burk som räcker länge, och det funkar direkt. Min ponny var alltid lös i magen innan, men nu får hon 1 mått om dagen och är aldrig lös i magen längre. Guld värt :D

2012-05-14 @ 20:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0