Ryck upp dig..

Shit, har suttit här sedan jag kom hem från skolan ca halv 3. Kom hem, satte mig vid datorn i en timme typ, vid halv 4 gick jag och la mig och sov i 2(!!) timmar sen åt jag middag och sov ännu en halvtimme till. Sen satte jag mig här och nu tänkte jag gå ner och kolla på TV, men där tog det stopp.
Jag har lovat mamma att fixa mitt rum i snart 3 månader skulle jag tro. NEJ, jag skämtar inte. Det är helt sjukt att det faktiskt kan vara så stökigt som det är och jag gör inget åt det.

Varför det är så är nog för att jag är helt datorberoende. Jag vill inte vara det, men jag har verkligen blivit det. Varje gång jag ska göra något viktigt slutar det med att jag fastnar framför datorn. OCH jag skäms över det..

Så snälla hjälp mig, tips på att sitta vid datorn mindre? Detta är verkligen PISNAMT!

Härlig bild på mina buddies i skolan ;)

Kommentarer
Postat av: e

fin häst du har! :)

2012-05-08 @ 19:46:00
URL: http://emelieerikszon.blogg.se/
Postat av: Andréa

Hur länge har du haft honom? :)

2012-05-08 @ 20:58:50
URL: http://andreab.blogg.se/
Postat av: Stina B

Stäng av datorn! Det är faktiskt svårare att flytta på rumpan från datastolen än att trycka på en knapp. Funkar extra bra om du har en seg dator att sätta på! Men prova att bara låta fingrarna styra sig själva mot datorknappen. Funkar för mig, för jag orkar inte sätta på den igen då ;)

2012-05-08 @ 21:25:15
URL: http://sstinabjorklund.devote.se
Postat av: Elin - En hästblogg med en otrolig sköthäst

Det här är fett läskigt alltså, det är som om du är en exakt kopia av mig (eller tvärtom eftersom du är äldre än mig). Jag har också något sorts databeroende, vill inte ha det för blir lika irriterad på mig själv varje gång när jag inser att tiden runnit iväg ;)

2012-05-08 @ 21:42:14
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: teamkt-amanda

Du är inte ensam , det är hemskt! Sitter ca 4 timmar om dagen, sen så kommer man på att läxorna inte är gjorda! usssch!

2012-05-08 @ 21:58:00
URL: http://teamkt.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du borde hitta någon jävligt bra bok och börja läsa! Jag har skoldator så jag sitter vid datorn i princip hela skoldagen och sedan när man kommer hem så fortsätter man. Så fort man är hemma så sitter man där liksom, haha! Jag började läsa en bok i måndags och har nu inte ens öppnat datorn, vilket ifs är på gott och ont efter som att nästan allt skolarbete ligger där på.. Men det är faktiskt väldigt avslappnande att inte sitta vid dumburken hela tiden :)

2012-05-09 @ 12:17:19
URL: http://amandahed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0