Packa - Tagga - Peppa

Lång dag på kort tid, haha. 
Har en jäkla massa saker som MÅSTE göras och jag har 3 timmar på mig. Hur fasen ska det funka?
Först och främst ska alla saker här hemifrån packas. Alla ridkläder & outfits, alla vanliga kläder osv. Sen ska jag till stallet och där ska jag rida först av allt, sen putsa sadel & träns, fixa benskydd och så ska allting packas ner. 
Det är inte lite som ska med asso.. outfits till bpda dagarna, mat för 3 dagar, typ hela stallet ska med i bilen. Plus då alla mina vardagskläder..

Hästen fixar jag när vi kommer fram. Då vi ska åka ganska tidigt så har jag gott om tid där att bada benen, bortsa och fixa. Tur det annars hade jag haft ännu mer panik.
Och så ska jag försöka få ut den där förbannade stenen.. Är den ute så är det inga problem att sätta i broddarna, ibland går det ju att sätta i brodden utan att gänga om man rengör ordentligt. Det är ju inte hela världen om han får panik när halva brodden är inne, men det är mycket värre om han får panik när gängen är inne.. Så hoppasd jag sipper den - hata!

Får jag inte ut stenen försöker jag på nytt ikväll och funkar det inte ikväll får jag helt enkelt testa att rida utan bak. Hoppas på fint väder.. Kände att jag överreagerade lite igårkväll.. Men jag blir så fruktansvärt rädd och ledsen när han får panik. Det är så svårt att förklara hur han gör, men det är INTE roligt.. :/

Idag ska vi i alla fall testa att bremsa, för det är väll ingen karens på det? (mamma undrade och jag har som vanligt ingen koll) Vi har testat brems vid skoning men det funkade inte, men skoning är ju trots allt lite värre..

Men förövrigt ska jag försöka vara positiv, ska ladda upp och peppa som satan i gatan! Ska bli såå roligt! :D


Kommer blogga mer ikväll, men nu stängs datorn av fram till kl 8?

Kommentarer
Postat av: marina --- montéryttare

nej ingen karens på bremsning ;) testa bremsa örat med om nosen inte funkar eller båda.. Lycka till håller tummarna för er!!! =)

2012-05-17 @ 15:42:58
URL: http://marinasmonte.blogg.se/
Postat av: MAJA

haha, du är söt carro ;) klart de inte är karens på att bremsa ;)

2012-05-17 @ 18:34:30
URL: http://retardriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0