Visste ni att jag..

..är sjukt lat, alltså inte lite lat utan verkligen sjukt jäkla lat. Om det är något som inte är 100% nödvändigt att göra så gör jag det inte. t.ex städa mitt rum

..är inte personen som gärna pratar ut om saker med mina föräldrar. eller om någon kompis etc frågar mig om typ hur ett ridpass har gått säger jag bara bra eller dåligt. Är väldigt kortfattad när det gäller att prata.. hatar att prata typ. 

..samtidigt älskar att prata. När jag inte behöver svara på en massor av frågor som jag inte gillar så kan jag prata konstant. Har aldrig fattat hur dessa två punkter går ihop men det är väl så jag är?

..är ganska dryg av mig. Jag tror att det kan vara lite jobbigt att lära känna mig om man inte är "rakt på sak". Jag ser ofta sur ut, är ofta sur, låter ofta sur och ler aldrig mer än det behövs. Men har man blivit kompis med mig så är jag alltid glad med den. Även om jag ofta låter och ser sur ut. Mina kompisar vet vid det här laget att jag alltid ser sur ut och låter alltid sur.

..tycker att jordgubbar smakar alkohol. Samtidigt som jag tycker det smakar typ gott.. haha!

..HATAR pluggisar, folk som hela tiden måste plugga eller göra skolsaker. Okej inte hatar, för många, typ alla mina vänner är pluggisar men alltså, jag förstår mig bara inte på dom.

..hatar att stå i centrum. hatar när folk berömmer mig eller frågar om jag köpt någon ny sak eller säger att jag har en fin tröja etc. Alltså jag älskar att stå i centrum här på bloggen och ÄLSKAR när ni berömer mig och skriver fina saker, frågar om saker osv, men inte av mina föräldrar/andra vuxna irl.. kan inte prata med vuxna ;)

..inte har skiljda föräldrar. Alltså dom är gifta och så men mamma bor i Sverige och Pappa i norge.

..alltid är glad när andra mår bra, eller det går bra för dom. Om något roligt händer min kompis så skiner det upp hela min dag.

..vet aldrig vad jag ska säga om någon är ledsen och jag är den enda i närheten. Alltså om personen som är ledsen inte är min vän.

..är inte speciellt blyg och bryr mig sällan aldrig om vad folk tycker om mig. Jag kan göra dom mest sjuka sakerna, gud vet vad. Mitt liv är ganska bra ändån!

..HATAR NYA BLOGG.SE OCH ATT BLOGG.SE APPEN INTE FUNKAR!

Ja, lite rolig fakta om mig, nu kommer alla tro att jag är världens drygaste.. Men lugn, jag är bara lite SPECIELL!

Kommentarer
Postat av: jennifer

Allt som du skrivit stämmer in på mig med, förutom att jordgubbar smakar alkohol haha! :D

2012-06-27 @ 21:37:53
URL: http://jennifersandbergg.blogg.se
Postat av: Fanny Willman

Känner igen mig på ganska många punkter, haha! :)

2012-06-27 @ 21:48:32
URL: http://andantes.blogg.se
Postat av: Karro

Åh, vi är precis samma på andra, tredje och fjärde punkten!!

2012-06-28 @ 01:29:07
URL: http://www.karolinawiholm.blogg.se
Postat av: Sigrid Nilsson

Var har du köpt den där skjortan Carro? :D

Svar: Jag köpte den på rea på börjes. Dock fick jag köpa L så vi har sytt in den en hel del. Tror inte den går att få tag på längre.. :( Kanske begagnat?
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-06-28 @ 09:44:25
Postat av: Andréa

Älskar din stil, så sjukt skön. Du vågar verkligen vara dig själv och står up för det också! Så grym + din ponny, döda mig han är så fin :D

2012-06-28 @ 19:41:31
URL: http://andreab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0