Hej jag heter Carro.. (del 2)

..och jag är galet trött även idag. Vill ni läsa första delen av denna historien så finns den här.
Jag ska börja med att säga att jag är trött, gick hem från skolan eftersom mitt huvud dunkade för att jag var så FRUKTANSVÄRT trött, det har blivit många sena kvällar med plugg och slit och i skolan måste man ge gärnet för att hinna med i slutänden.
Jag kan även säga att när jag skrev det där inlägget var klockan nästan 1 på natten och skola dagen innan och efter. Jag var på riktigt dåigt humör OCH jag överreagerade vilket jag även skrev i texten.
Nu fick jag ännu en kommentar av denna tjejen/killen om att jag inte behövde bli så sur och att jag faktiskt hade frågat om varför jag dök i landingen. Att en häst som hoppar som chuck viker in huvudet så för att inte bli ryckt i munnen osv. 

Och då vill jag säga, förlåt för att jag kanske reagerade LITE för mycket, och inte läste hela inlägget jag hade skrivit. SKAM jag har gjort fel. Men Linda/Anonym eller vad du nu heter har gjort lika mycket fel som jag då du skrev att jag SKULLE göra så och så på ett argt sätt, istället för att ge mig konstruktiv kritik och frpga om jag kan testa detta eller detta. Och en sak jag vill att alla utan blogg skriver är MEJL-adress, hatar att sitta och inte kunna svara på en kommentar..
Men back to work. Grejen var inte den att jag blev ledsen egentligen utan jag var på dåligt humör och gick därför in och kollade på filmen om det stämde det du sa, vilket det inte gjorde. Jag säger det återigen, JAG vet bäst om MIN häst,jag vet hur han fungerar och hur HAN hoppar. Så ge mig några rader och förklara för er hur han gör när han hoppar och hur han utvecklats!

Nu låter det som att jag är jättesur och arg, men jag vet att jag överreagerade och blev arg över en onödig sak och säger därför förlåt eftersom jag HATAR missförstånd och inte kunde lösa detta på ett anant sätt än såhär.

Hoppas resten av mina läsare har fått rätt bild av mig, för detta inlägget blev totalrörigt.
Nu ska jag sätta mig ner och skriva ett inlägg om min och Chucks resa tillsammans, ägnat till mig, och alla mina läsare och till dig Linda ( :) ) så vill jag att du ska läsa och kolla på bilderna i det inlägget och hoppas du får en annan bild av oss, hade du bott i närheten hade du gärna fått komma och rida, för han är speciellt, vilket ni lär märka.. PUSS OCH KRAM!
Jag älskar er, MINA bloggläsare. You are the best!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0