Film

Jag tänker inte förklara så mycket, skrev ett riktigt långt inlägg innan och det får räcka. Så innan ni slänger iväg något elakt, läs det inlägget!
Han var stark som en oxe, räcker det om jag säger att när jag saktade av sista gången grät jag för det gjorde så ont i mina armar, kunde knappt andas då det kändes som jag skulle spy vilken sekund som helst, kände det i HALSEN.
Allting var klockrent till efter vattenmattan, man ser det jättetydligt på filmen. Det är som att efter vattenmattan, första språnget så händer det något och han blir helt crazy. Dock hoppade han äckligt fint, vilket tyvär inte syns på filmen :(
Höj volymen för att höra vad Mats säger, har inte klippt bort något så vissa gånger är det mamma som stoppat innan han pratat klart. OBS, att ibland pratar han med personen som red innan mig och allting är därför inte till mig men det märker ni nog. Vill ni inte lyssna på mats, stäng av ljudet och lyssna här istället!

Kommentarer
Postat av: Rode

Man ser hur du kämpar! Men vet du vad? Du genomförde träningen ändå trots att du bara ville ge upp:) starkt! Du och han ser ut att utvecklas hela tiden. Alltid trevligt att se dina träningar/ritter:)

2012-06-29 @ 00:10:27
URL: http://coriniz.blogg.se
Postat av: Anna

Alltså du ska ha så jäkla mycket cred för ni är så himla bra! Ni har liksom gått från noll till hundra, det ser så snyggt ut när ni kör ert race liksom. Ni kommer att gå långt!

2012-06-29 @ 00:16:43
URL: http://annalundineriksson.blogg.se
Postat av: Karro

Personligen tycker jag inte att det ser jätteilla ut på filmen, man ser tydligt att han blir pigg men jag tycker att du klarar det bra. Förstår att det kanske kändes mycket värre men det ser verkligen inte så illa ut. Vet själv hur det känns när allt bara är emot en men du löser det bra. Han ser inte lätt ut men du rider honom jättebra! You go girl! :)

2012-06-29 @ 00:28:26
URL: http://www.karolinawiholm.blogg.se
Postat av: Alexandra

känner igen det där du sa innan att man blev så trött i armarna att man vill spy.. Ibland är de lite väl starka av sig :P

2012-06-29 @ 00:57:08
URL: http://alexisen.blogg.se
Postat av: Karro

SV: Jag brukar inte kommentera andras bloggar så ofta men jag kände verkligen att jag var tvungen att få ut det, haha! Läste ditt förra inlägg innan jag såg filmen och då lät det verkligen hemskt, (till och från). Men jag måste säga det igen, du rider honom jättebra och jag tycker inte att det ser hemskt ut. Men ibland fastnar man i känslan av att det gick piss och då är det ju som det är. Men nu ska jag inte skriva mer, haha. Ta hand om dig och kom ihåg att aldrig ge upp, man klarar alltid mer än vad man tror.

2012-06-29 @ 01:34:52
URL: http://www.karolinawiholm.blogg.se
Postat av: Emelie

Ni jobbar på riktigt bra tycker jag! Bra kämpat!!

Sv. Vad roligt! :D

2012-06-29 @ 10:21:06
URL: http://JEdressage.blogg.se
Postat av: Amanda

Även fast han blir väldigt stark så tycker jag att du rider honom väldigt fint :)

2012-06-29 @ 11:10:08
Postat av: Kristin Norberg

Grymt fin ponny du har Caroline! Han hoppar riktigt fint! :) Tror ärligt talat inte att någon annan skulle kunna rida honom så bra som dig, ni klickar verkligen!
kram

2012-06-29 @ 13:02:12
URL: http://kiccan.blogg.se
Postat av: Alexandra Jeppsson

Två kossehästar på samma träning :D Hihi.

2012-06-29 @ 15:26:43
URL: http://skeckryttaren.blogg.se/
Postat av: Julia Gustavsson

Jag tycker inte heller det ser så speciellt illa ut. Jag är likadan när det gäller sånt, det känns så sjukt dåligt men andra tycker att det ser bra ut. Och det är bra att det inte går bra hela tiden, då kommer man ju aldrig känna framgångarna på samma sätt. Kämpa på Carro, ni är superduktiga båda två! Och precis som alla andra också skrivit så tycker även jag att du rider honom jättefint. Lycka till i Tingsryd, håller tummarna på det bästa! :D

2012-06-29 @ 19:03:18
URL: http://juliastorm.blogg.se
Postat av: Annie

tycker att det blir bättre och bättre! :D skoj att se! :D

2012-06-29 @ 22:09:22
URL: http://highliight.blogg.se
Postat av: Lisa Jonsson

Tycker du gör ett strålande jobb. Tänk ändå hur långt ni har kommit och sen säger man ju att det är dom sämre träningarna som ger mest. Du är en stor förebild och din blogg borde verkligen synas, alla borde veta vem du är, för du förtjänar det. Läser din blogg varje dag och inspireras. Du är jätte duktig och ger aldrig upp. Glöm aldrig det :)

2012-06-29 @ 23:16:24
URL: http://jonssonlisaa.devote.se
Postat av: Linn

Det är sjukt bra jobbat caroline! Ser verkligen hur du kämpar och förstår att det inte är så lätt!!
kämpa på
kram Linn

2012-06-30 @ 20:57:18
Postat av: Melie

Du är ju jättebra på att rida! och vilken fin ponny du har, en riktig studsboll! och koppa kan den ;) Man såg ju att han blev lite crazy där ett tag, men han vart ju nästan som i början där på slutet. :)

2012-06-30 @ 22:08:55
URL: http://syskonryttare.blogg.se
Postat av: Stephanie

Alltså måste bara säga hur grymt jävla snygg din ponny är, helst klart en av de absolut snyggaste. Och tycker att du gör ett superjobb med honom, man ser hur pigg han är och tycker att han har sånn grym utstrålning. Helt såld på din ponny.

Du rider dessutom honom väldigt fint, tror ni kommer komma långt.

2012-06-30 @ 22:50:44
URL: http://ponydiaries.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0