Där gick smärtgränsen!

Ni tror inte jag lagt ner hela mitt liv och hela min själ på denna ponnyn. Jag har kämpat varenda dag och sett skillnader. Det är JAG som gjort honom till det han är idag ifrån det han var när han kom. Han var spinkig, man såg revbenen, inga rygg eller rumpmuskler. Han var inte mycket att hurra över.
Jag har med hjälp av mina tränare byggt upp hans muskler, vi har betalat stora summor pengar för träning, equipterapeft(stavning), veterinär, frågat om hjälp 6 dagar i veckan. Tränar slitit och kämpat.

Och så har ni mage att sitta bakom era datorskärmar och skicka iväg anonyma kommetarer om att jag rider honom dåligt. Vet ni att där fan gick smärtgränsen.
Funderade några dagar på om det ens var värt att lägga domma minuterna på detta. Men idag bestämde jag mig att sätta ner foten och säga stopp.
Den som påstår att jag rider honom dåligt kan gå samma väg som jag gjort med honom. Det har inte varit lätt!

Känns förövrigt som att jag skriver en massa "sånna hära" inlägg just nu, sista på länge. Och NEJ ni behöver inte vara medlidande om ni inte vill, det var inte ett inlägg jag skrev för att få något bekräftat. Jag VET att jag gjort ett bra jobb med honom än så länge så försökte att inte ta åt mig av dessa onödiga kommentarer. Imorgon börjar en ny dag, nya chanser. Ska fylla bloggen med glada saker!

*andas* *klicka på publicera* *skit i vad världen säger*

Kommentarer
Postat av: Johanna Grant

De kommentarer du ska lyssna på är dem som vet bakgrunden, de som inte bara sett alla urdrag på bilder och filmer och texter här på din blogg på internet. På internet där allt är så lätt att misstolka, där folk fattar förutfattade meningar om folk efter att ha läst saker och tolkat helt fel och sedan kommenterar för att trycka ner till höger och vänster. Vad säger dig att du ska lyssna på detta? Tycker du inte att du ska lyssna på de som vet, de som har något vettigt att säga. Som dina tränare till exempel. Eller mitt bästa exempel som är DU. Det är DU som har varit med från det du köpte honom. Det är DU som vet hur han var att rida, hur han var att hoppa o.s.v. DU har lagt ner ett KANONJOBB på DIN fina ponny som har kvaliteter utöver normalt. Lita på dig själv och det du tycker, det väger så mycket mer än vad alla andra tycker om dig. Dom struntar vi i, du vet att du kan så lita på det. Det är du som ridit honom så här fin som han är nu, det kan ingen neka. Keep up your good work girl. Du vet att du kan. Ta inte åt dig, lägg fokus på det viktiga och radera allt som inte hör hemma på denna awesome bloggen. Kom igen nu! :D

2012-06-06 @ 23:22:44
URL: http://johannagrant.se
Postat av: majja

HAHAHAHAHAHAHA! Men dehär var ju dagens skämt!!! De som säger att du inte gjort ett bra jobb med honom kan fan köra upp något för de är totalkörda i huvudet!! Förlåt för språket men jag blir så jävla förbannad på folk som slänger ur sig sånt bullshit. Du har gjort ett sånt jävla jobb med honom och jag är verkligen imponerad. Du sitter på en ponny med en jävla kapacitet men du har inte fått något gratis och det kommer du inte få heller för det är en svår ponny och anledningen att han är så jävla fin som han är nu är för de arbetet DU gjort!!



Och alla ni som inte tycker att Carro gjort ett KANONJOBB är (ursäkta språket ännu en gång) totalkörda i huvudet och ni lär ha synproblem för man kan se på bilder och filmer att hon har det och dom två tillsammans kan komma LÅNGT, så är det bara!

2012-06-06 @ 23:35:55
URL: http://batmanbergdahl.blogg.se/
Postat av: amanda

Så himla bra att du faktiskt vågar stå upp för dig själv! Inget snack om saken att du har gjort honom till den ponnyn han är idag, som jag skrev tidigare, tänk hur snygg han kommer vara om några månader?! Du har gjort ett otroligt fint jobb med honom och folk som väljer att spy ut sin avundsjuka över dig kan ju bara ta sig.



Åh blir så irriterad över folk som inte vet hur man ska bete sig, lika bra att dom är anonyma, dom förtjänar inte sitt namn på dina läppar ens (eller i detta fallet din blogg då)!

2012-06-06 @ 23:43:59
URL: http://amandanordstrom.blogg.se/
Postat av: jessica

ta inte åt dej av sånt, bara avundsjuka människor som vill vara lika bra som du är! :) (det vill jag också vara, haha!)

2012-06-06 @ 23:51:23
URL: http://jessicahagstrom.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Du har en stor blogg, en grym ponny och du själv är också grym det gör nog att många är avundssjuka på dig och skriver så. så bara skratta åt kommentarena och känn dig som värsta kingen! :D

2012-06-07 @ 00:00:34
URL: http://jennifersandbergg.blogg.se/
Postat av: lisa

Jag har inte hängt med dig och din ponnys resa i mer än 3 veckor, endå kan jag SE att du har gjort ett fantastiskt jobb och kämpar fotfarande för förbättring och utveckling! Jag har heller inte varit med dig hela vägen från bloggandets start så jag har ingen aning om vad du har gått igenom tidigare via anonyma eller bara rent ut sagt elaka kommentarer. Jag själv har på något sätt lyckats glida förbi det där med elakheter och påhopp än sålänge, men det kanske också beror på att din blogg är en aningens större än min.

Så egentligen borde jag inte veta hur det känns men jag kan tänka mig.



Lägg upp delmål som du kan plocka upp och checka av hela vägen till SM, och fokusera enbart på dig själv och din häst! För det är DU som ska till SM och ingen annan! Du vet att ni har kapacitet och att det kommer gå med lite träning, för du har bestämt dig för det här. Klart som fan att du kan rida bra om du rider på den nivån du gör och siktar högre. Din häst är en typisk häst som "kräver en rutinerad ryttare" och det är du uppenbarligen eftersom du klarar av honom alldeles utmärkt! Det tålamodet du har och kan hålla igen, vid det ständiga problemet med vattenmattorna är svårslaget! Din häst kunde likaväl varit slagen gul och blå av en annan orutinerad ryttare som hatar hästen för att den lätt hittar spöken i varje hörn. Din häst är lyckligt lottad som har DIG. Om han hade fått testa på en orutinerad ryttares tålamod för en längre period så hade han utan tvekan hoppat de där vattenmattorna på studs! Men tyvärr så har dom ju inte förmågan att jämföra saker..



Iallafall, låt dig inte brytas ner av de idioterna som valt att "kommentera elakheter" som hobby! Ta inte åt dig någonting utav saker sålänge du inte anser att det är konstruktiv kritik som man kan använda sig utav.



Sen samtidigt så ogillar jag dessa "bry dig inte om de anonyma kommentarerna, de är bara avundsjuka"-kommentarerna, för dom vet inte hur jobbigt det är att gå och hålla in så mycket ilska som uppstår av dessa kommentarer. Så det är helt okej att sätta ner foten, mer än en gång om det skulle behövas! ;)

2012-06-07 @ 00:16:36
URL: http://lisacandemyr.blogg.se/
Postat av: Johanna Björkner

Finns ett ord för det och det är AVUNDSJUKA, du har en fin häst, rider bra och det är jobbigt och ta för dom. Så då sitter dom där och hittar på massa saker så dom får bättre självförtroende "orättvist att hon ska ha den hästen när jag hade gjort det tusen ggr bättre"

Skit i det och ta inte åt dig för det är det inte värt! Fokusera på att du har en fin häst som du skapat själv och ta åt dig dom fina kommentarerna ist! :)

Lycka till!!

2012-06-07 @ 00:50:53
URL: http://johannabjorknerlive.blogg.se/
Postat av: Linn Strelin

STÅ PÅ DIG CARRO!

2012-06-07 @ 07:55:11
URL: http://ztreliin.blogg.se/
Postat av: lovisa

du har gjort ett jätte fint jobb med han!

Dock finns det avensjuka människor som önskar de hade en sådan fin ponny som du :)!

2012-06-07 @ 08:12:20
URL: http://lovisaffransson.blogg.se/
Postat av: Sophie

Du är grym tjejen, glöm aldrig det! :D

2012-06-07 @ 08:41:37
URL: http://sussiiis.blogg.se/
Postat av: lovisa

Du är skit duktig & gjort ett skitbra jobb med honom. Ni kommer komma upp i höga klasser om du fortsätter kämpa. Ni är så fina tillsammans! Kram

2012-06-07 @ 08:57:36
URL: http://lovisaas.blogg.se/
Postat av: Liza

man ser ju sjukt stor skillnad på honom bara på bilder och filmer ! hur kan man komma och säga att du inte rider honom bra eller gjort ett bra jobb med honom, det fattar jag verkligen inte !? syns ju lång väg ! fortsätter ni såhär så kommer ni att gå låångt och bli grymt farliga ! ;)

2012-06-07 @ 09:07:54
URL: http://lizaspawnies.blogspot.com
Postat av: Emelie

Stå på dej :D !

2012-06-07 @ 09:11:19
URL: http://emelievilhelmsson.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag brukar bara ta bort alla elaka kommentarer och skita i dem. Tro på dig själv . Mvh Anna

2012-06-07 @ 09:22:11
URL: http://bosse1.bloggo.nu
Postat av: Malou Kastman

Du ska INTE ta åt dig av vad såna personer skriver, det är bara omogna avundsjuka jävlar (ursäkta ordvalet). De sitter bakom sina datorskärmar och leker experter, du har gjort ett jättebra jobb med Chuck och bara fortsätt på samma sätt så kommer ni gå LÅNGT! Bara ignorera vad folk kläker ur sig, de är bara avundsjuka. Fortsätt som du gör, så kommer ni bli grymma!

2012-06-07 @ 11:59:18
URL: http://maloukastman.blogg.se/
Postat av: Agnes Åberg

DIN häst, DIN resa, BARA DU vet BÄST! <3



...sätt upp en av de anonyma så lär de nog inte skriva så mycket mer..

2012-06-07 @ 12:03:00
URL: http://agnessan.blogg.se/
Postat av: Caroline Lyngstad

Måste bara säga fin blogg, sen underbart fin ponny! Men ser skillnaden på bilderna.. Det verkar som om du har gjort ett fantastiskt jobb tycker jag! Bara att jobba på och skita i alla onödiga kommentarer från folk som tydligen inte vet har svårt det kan vara...

2012-06-07 @ 12:06:31
URL: http://wwwcaaroliine.blogg.se/
Postat av: Erika

Det finns alltid folk som kan rida ens egna ponny bättre än en själv.Men det är inte dom som är tvungna att påpeka det.och dessutom rider man inte dåligt om någon annan kan rida ponnyn bättre.Du vet lika mycket som jag att de finns folk som skulle kunna rida tex chuck bättre än dig.DOCK betyder inte det att du rider honom dåligt,och de som påstår annat är bara sjukt avundsjuka på dig och din fina ponny.

2012-06-07 @ 15:28:36
Postat av: majja

Sv: Jag tolkar det verkligen inte som att du vill ha bekräftelse utan som att du är trött på väldigt fega människor som bara bullshitar. Det är bra att du säger ifrån för att någon skriver så är INTE okej, inte till dig eller till någon annan heller. Blir så sjukt less på folk som inte kan behandla andra med respekt. Usch på dom!!



Det jag skrev menade jag verkligen, ni två är tokfina och jag vet verkligen att ni kan komma till toppen! :)

2012-06-07 @ 17:05:41
URL: http://batmanbergdahl.blogg.se/
Postat av: Lisa

De som inte ser skillnaden på den här ponnyn kan gå och slänga sig i gödselstacken. Jag tycker att du har gjort ett otroligt jobb med honom och kämpat något sjukt. Kommer ihåg både annonsen, bilden och filmen på honom och det är inte samma häst som nu. Han har blivit otroligt fin och du är värd all cred i världen för hur mycket tid du lagt ner på honom. Skit i vad alla säger, när du står på toppen med Chuck kommer de inte vara lika tuffa längre. De som skriver dessa idiotiska anonyma kommentarer är de som sitter hemma och är avundsjuka för att de själva misslyckats fullständigt med vad de vill.

2012-06-07 @ 18:32:19
URL: http://lisaochmrjingles.blogg.se/
Postat av: Lisa

Måste bara tillägga att man INTE lyckas och blir bättre för att man trycker ner andra, förstår inte varför folk håller på att snacka skit utan att ha de minsta fakta.

2012-06-07 @ 18:34:19
URL: http://lisaochmrjingles.blogg.se/
Postat av: kajsa

Det som säger det borde testa själva med det! Du rider jätte bra! Det som säger så är bara advendsjuka!<3 Kom ihåg skit i det idioterna som skriver så!

2012-06-08 @ 20:42:54
URL: http://kajsaochlinnea.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0