Chuck 8 år!

Eftersom att Caroline är i Malta så hade jag lovat henne att gratta Chuck vilket jag gjorde idag, dock bara ett vanligt enkelt grattis. Jag hade större planer för att fira honom men mitt i all min stress så glömde jag helt av att denna dag faktiskt skulle komma! Jag hade egentligen tänkt att köpa en partyhatt till Chuck, samt slå in några morötter så att det gröna överst på dem fortfarande syntes. Men i all min hast så hann jag inte med det, får ta det en annan gång, lite tråkigt men så är det. Har lite mycket just nu.

Han blev i alla fall genomgalopperad på ridslingan idag och även om han var lite spooky i början så slappnade han av fint mot slutet. Blev inga ridbilder men en annan bild i alla fall. Har ALDRIG träffat en häst som blir bra på så många bilder som honom, typ 9 av 10... Och ingen häst med ett vackrare huvud heller!

 


Kommentarer
Postat av: Agnes

om jag inte har fel så är väl det här din förra ponny Gold Dust? :)
http://www.youtube.com/watch?v=-k-p9vocdz4&list=UUAdLwTsYA4BkZQARwEpBj_Q&index=2&feature=plcp

Finns fler men du kanske har sett dem...

2012-06-17 @ 21:51:57
URL: http://teamlrk.blogg.se
Postat av: Ida - Jenna

Hej, igen! :) jag skulle fråga dig om du skulle vilja gästblogga på min blogg? För ska nämligen bort denna/nästa vecka och ska göra massa tidsinställda och det vore roligt om du ville gästblogga. Tycker nämligen att din ponny är otroligt fin och läser din blogg varje dag. Så det vore roligt, vad sägs? :) kram

2012-06-17 @ 21:54:33
URL: http://hoppknorrarna.blogg.se
Postat av: Ida - Jenna

sv: Dig (carro) jag vet inte ^^ hur många vill du göra? :)

2012-06-17 @ 23:01:55
URL: http://hoppknorrarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0