Uppe vid 6, vaknar vid 12

Ojoj, jag och mamma har jouren/fodringen nu i några dagar. Det betyder att vi måste gå upp vid 6 för att åka och fodra och släppa ut några hästar. Jag vet inte ens om jag var vaken när jag gjorde det för direkt när jag kom hem tog ja av mig stallkläderna, la mig i sängen och däckade på en gång. Så vaknade jag för ungefär en halvtimme sedan, haha. 
Lagom till nästa fodring ungefär ju, som är mellan 13-14.30 tror jag. Ska jag hem och sova middag sen också eller? 

Men vet ni varför jag ens började skriva detta inlägget? Det är för att imorgon börjar jag mitt schema när jag ska rida två gånger om dagen. Och jag tycker det är väldigt onödigt att åka dit och fodra, åka hem och sova en timme för att sedan åka dit igen så istället tänkte jag rida direkt efter vi har fodrat. Alltså jag borstar medans han äter och sen rider jag när han är klar och sen åker jag hem efter det. Får bli istället för mitt strongt lovande springande varje morgon som jag la av med efter sisådär 5 gånger.. (a)

Ja men det var det jag skulle säga, imorgon börjar helvetet, lets do this!
Någon av er som har någon/något speciellt ni gör i sommar i form av träning? Jag börjar nu med att tagga beach 2013, jag menar vem ligger på stranden denna sommaren? Inte jag i alla fall!

Långt inlägg, igen :O
JUSTE JUSTE JUSTE, ska lägga upp träning för veckan sedan! Mohahaha, body builder!
Vill ha en sån här biffig häst :D

Kommentarer
Postat av: Elin - En hästblogg med en otrolig sköthäst

taggar också beach 2013, har inte ens badat än och sommarlovet är snart slut .... Svenskt väder när det är som bäst! ;)

2012-07-13 @ 13:51:28
URL: http://lizzylover.blogg.se
Postat av: Amanda

Haha jag har kommit igång med träningen ordentligt nu i två veckor, fan stolt! :D Nej men jag springer och styrketränar lite varje dag i lagom mängd, inte för mycket för då tröttnar jag bara på det. Man måste komma på en träningsform som man kan tänka sig att göra resten av livet liksom ;)
Min lilla Brownie däremot har inte gått speciellt hårt de senaste dagarna (veckorna) då jag har noll motivation :(

2012-07-13 @ 15:35:58
URL: http://amandahed.blogg.se
Postat av: Felicia och Linnéa

Vi ska försöka vara tillsammans så mycket som möjligt och få igång min ponny efter att han ätit korn som dom inte får äta... :(

2012-07-13 @ 18:06:31
Postat av: Julie

Haha jag hade tänkt rida 2 gånger per dag, cykla 2 mil varje dag (kan inte springa för jag får benhinneinflammation såfort jag går fort) och pressa på stranden hela sommaren men inget av det har jag gjort!! Ramlade med cykeln i måndags och hoppade på kryckor ett tag och har precis börjat rida igen :P men ska börja rida 2 gånger per dag snart och tagga till lägret v 32! :D

2012-07-13 @ 21:56:57
URL: http://juliesson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0