I'm back!

Kommit hem från Emma nu, tidigt och bra, men hon skulle iväg och provrida någon ponny och jag ska ha privatlektion. Vi gjorde absolut ingenting igår, cyklade 1 mil till hennes stall, red, cyklade 1 mil hem och sen lagade vi tacos och åt melon. Ja sen somnade jag!

Mitt liv är dock en ända röra just nu, jag går runt och hyperventilerar av rädsla att inte få tag på en biljett till JB. Jag ser allt fler som får tag på koder från bieberfever och köper biljetter. Själv sitter jag här och vet inte vart jag ska ta vägen. Hade nästan varit bättre om han inte kom så jag slapp all denna stressen innan biljettsläppet. Det hemska är att nästan alla biljetter är slut pga pre-sale. Och jag har inte råd att vara medlem på bieberfever och därmed kan jag inte köpa biljetter för ens imorgon. Och vad kommer hända då? Jo ticnet kommer krascha, jag kommer börja gråta, få panik osv och det kommer sluta med att jag inte får en biljett. = Mitt liv kommer gå under. 
Men jag ber till gud, och jag hoppas alla andra också ber för min skull att jag kommer få ett par biljetter!  Det är inte typ magnus uggla vi pratar om. Det är min soulmate! Han har gjort så mycket för mig, han har alltid gjort mig glad när jag är ledsen och alltid varit så underbar. En riktig belieber förstår, ni andra kan inte ens föreställa er.

Jag ber en sista gång att jag får mina biljetter, annars lär bloggen försvinna eftersom jag troligtvis kommer gå in i en väldigt deppig period! Nej ska försöka lösa skiten nu, vi ses!

Kommentarer
Postat av: wilhelmina

Är också sjukt rädd för det! men om man inte får nån så borde det väl finns nån på blocket?:)

Svar: Ja, men antagligen för ett riktigt saftigt pris :/
carolinebagfeldt.blogg.se

2012-07-05 @ 09:28:48
Postat av: Karro

Använd den här länken imorgon, på så sätt slipper du sitta i kö... ;) Jag gjorde det på SHM och det funkar super! Självklart är länken till Bieber nu eftersom siffrorna är ändrade.

http://www.ticnet.se/event/226105

2012-07-05 @ 11:38:39
URL: http://www.karolinawiholm.blogg.se
Postat av: Ida - Jenna

Köp previs vid 00.00 :) Brukar funka!

2012-07-05 @ 11:43:57
URL: http://hoppknorrarna.blogg.se
Postat av: Elin - En hästblogg med en otrolig sköthäst

Jag håller tummarna för dig!! <3

2012-07-05 @ 12:17:12
URL: http://lizzylover.blogg.se
Postat av: Rode

Det vore ju liiiite lättare för hjärtat om ingen skrev ut att de redan har fått tag på biljett:( MEN jag tror att förbeställningen bara är ett visst antal biljetter.. får hoppas på det. Lycka till! Kommer inte kunna sova haha:)

2012-07-05 @ 12:49:58
URL: http://coriniz.blogg.se
Postat av: sofia

vet hur du känner dig!!
Jag och min kompis ska sitta bänkade när dom släpps.
SKA ha till golden circle annars kommer jag dö...:'(

2012-07-05 @ 15:03:16
URL: http://zofiaolsson.blogg.se/
Postat av: jennifer

jag fick inte åka :(
Hoppas du lyckas få biljetter iaf! :)

2012-07-05 @ 22:08:59
URL: http://jennifersandbergg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0