Allmänt skitsnack

Just nu pmsar jag sönder på blogg.se för deras nya design, ingenting funkar! Jag håller på att knåpa på en ny design, kommer ta flera veckor med tanke på att blogg.se krashar HELA tiden. Jag som kan se hela designen framför mig och så funkar inget.. KAN NÅGON HJÄLPA MIG?

Samtidigt håller jag på att fundera ut i vilken ordning jag ska göra alla mina utmaningar, som dessutom säkert kommer bli ännu fler. Det är många ganska lika saker så antar att jag tar dom samtidigt.

Jag har INGEN aning om varför jag skrev detta inlägget, jag ska försöka göra lite mer seriösa inlägg nu. Ska bete mig som en drivande och inspirerande tjej. OMG fattar inte att jag just skrev det där :o

Fick även nyss en superfin idolbild av Felicia, tack!

 
Och så håller jag på att förbereda mig för natten, måste duscha osv men är för trött för att resa mig upp så alternativet är att jag duschar imorgon på morgonen.. hmm får se! Imorgon får jag ju gäster, dom två coooolaste personerna på jordklotet! 
Ska erkänna att för ett halvår/år sedan var det två personer jag såg upp till jättemycket och jag tyckte dom var riktigt coola och hade lätt varit skitnervös för att säga hej eller nått om man träffade dom på stan eller liknande. Nu vet jag inte riktigt om jag har samma bild, skulle nog beskriva dom båda två som "riktigt SPECIELLA". Goa som satan är dom i alla fall och det känns liite grymt att dom ska till mig :D haha. Jaja det är ialla fall Johanna och Linn som kommer imorgon!

Nu väntar film och sängen!

Kommentarer
Postat av: Malin

Gillar din header

2012-07-09 @ 08:58:41
URL: http://malinottenback.blogg.se
Postat av: Felicia

Hatar när det laggar och man har allt framför sig! Det visade sig att en filmen jag ville lägga in på fb inte var sparad på minneskortet!! Och det går inte ändra :( Varsegod för bilden :)

2012-07-09 @ 10:07:39
Postat av: Elin - En hästblogg med en otrolig sköthäst

Jag dampar också sönder på blogg.se's nya skit! Är det bara jag som får ryck på den där kossan?
Bonden som inte ens kan hålla koll på sin kossa, borde inte ha någon. För den där kossan rymmer ju hela tiden!! -.-

2012-07-09 @ 12:19:37
URL: http://lizzylover.blogg.se
Postat av: Maribell

jättefin ny design! tycker att headern är jätte snygg! men jag undrar hur du har gjort dom där sträcken som kommer ut bakom dej och chuck? hoppas du förstår vad jag menar :)

2012-07-09 @ 12:53:30
URL: http://maribellj.blogg.se
Postat av: Esther

Nya blogg.se är ju super bra!!!! :D

2012-07-09 @ 13:16:40
URL: http://estherjarvling.blogg.se
Postat av: Esther

Nya blogg.se är ju super bra!!!! :D

2012-07-09 @ 13:16:45
URL: http://estherjarvling.blogg.se
Postat av: Esther

Nya blogg.se är ju super bra!!!! :D

2012-07-09 @ 13:16:45
URL: http://estherjarvling.blogg.se
Postat av: Emma

Startsidan på kodmallen dampar alltid nästan, så då får du ta det som du t.ex. vill ta bort får du markera på raden ovanför och ta bort och så, men nu går det iallafalll förhansgranska kodmallen så det är bara att testa lite, men alltså raden ovanför det man vill ta bort, dom andra sidorna funkar som vanligt :)

2012-07-09 @ 14:42:02
URL: http://orksryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0