Kom ihåg de bra sakerna, glöm dom dåliga..

Ni har nog precis som jag och alla andra, dagar, veckor, år som varit jättedåliga, ni har förlorat en nära person, bråkat med en vän, mått dåligt över vissa olika själ osv. Även jag har haft flera månader som man känner en riktigt dålig känsla och man vill bara sjunka igenom jorden. TRO MIG, jag har varit riktigt deprimerad en gång i livet, finns nog dom som haft det värre men jag vet.
Känslan av att alla kollar på en på fel sätt, känslan att veta att man gör fel hela tiden, att bråka med personer dag ut och dag in, någon går bort osv. Finns nog någon som känner igen sig i det?

Till alla er vill jag säga, det blir alltid bättre. Tänk inte nej, för det blir bättre jag lovar, en dag kommer du också vara glad och positiv till livet. MEN då måste DU låta dig själv bli lycklig.

Jag ser alldeles för många personer och framför allt unga tjejer i min ålder som mår dåligt. Jag själv mår dåligt över när andra mår dåligt, en nära vän till mig och då menar jag riktigt nära vän har det sjukt svårt, för svårt och jag mår såå dåligt av att se henne komma med rödsprängda ögon.
(Hade gärna berättat mer men det handlar om mina vänner, mitt privatliv som inte får komma ut här!)
Och hur fult detta än låter nu så kommer dessa personer aldrig kunna bli glada och lyckliga om dom inte låter lyckan komma till er. Det finns alltid någon som älskar en, alltid någon du kan gå till om du mår dåligt, alltid någon du kan ha kul med, man kanske bara blundar för det. Men släpp in dom och lägg tiden på de bra sakerna istället för de dåliga! Det kan nog vara ett svårt steg att ta, men man kan bara inte ångra det, att man valde den ljusa sidan istället för den mörka. 

Så alla ni som känner er riktigt nere, eller rent ut sagt känner er meningslösa.. Välj den andra vägen, ta inte samma väg hela tiden, take a chance.. to be happy!
Det jag ville få fram var att alla underbara tjejer och killar på jorden, ni är perfekta precis som ni är. Är det någon som inte vill vara med er, då är det dom som går miste om något bra, inte du!
GLÖM INTE BORT ATT DU ÄR VÄRDEFULL!





Utan mina vänner och min ponny hade jag aldrig varit så lycklig som jag är idag!

Kommentarer
Postat av: Agnes Åberg

Hahha har ju inga roliga bilder på mina grejer hemifrån, kavajen på mig ex :) Ditt inlägg va roligare att läsa! <3

2012-02-29 @ 20:48:31
URL: http://agnessan.blogg.se/
Postat av: My

Väldigt bra skrivet! =) /M

2012-02-29 @ 21:58:26
URL: http://ourworldtogether.blogg.se/
Postat av: Anonym

ibland måste man hitta det där lilla ljuset i allt det mörka för att sedan få det att växa. vi alla faller någon gång, men som du skriver, man måste tillåta sig själv att känna lycka. vill man vara på botten eller inte, man får ställa sig den frågan 1000gånger om. alla är värda ett bra liv, tro mig, efter en vända på bla behandlingshem så vet jag. bra inlägg carro! du har helt rätt i det här, kram på dig! :)

2012-02-29 @ 22:12:56
Postat av: Anonym

måste bara säga en sak till, om något dåligt händer har du tre val, antingen låter du det få dig känna stor smärta, du låter det förstöra dig eller så låter du det stärka dig.

2012-02-29 @ 22:17:14
Postat av: Emeli

Mycket fint skrivet!

Dock så ska man absolut inte glömma bort att det är viktigt att låta sig själv vara ledsen också. Man måste få tid till att sörja. Det är dock väldigt svårt att balansera.

När min pappa gick bort mådde jag såklart jättedåligt, men jag försökte ändå umgås med vänner osv. Ofta när jag kom på mig själv med att le kände jag mig jätteskyldig. Varför ska jag få vara glad när pappa är död?

Nu i efterhand vet jag ju bättre, klart jag skulle vara glad, han vill väl verkligen inte att jag ska vara ledsen.



Tiden läker inga sår, men med hjälp av tiden och lite arbete klarar man sig undan med fint läkta ärr.

2012-03-01 @ 17:17:55
URL: http://tillhast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0