Hemma igen!

Ponnyn min mådde bra, kände igenom honom lite men han verkade faktiskt inte ha speciellt mycket träningsverk. Faktiskt inget alls, man kanske inte kan känna det genom att bara klämma på kroppen men av det jag kände så va det inget! Han behövde få lite vila plutten. Han har gått så bra seanste veckorna nu och jag är så jäkla pepp på livet helt enkelt! Förutom just idag kanske? Ska nämnligen städa mitt rum som förövrigt ser HEMSKT ut. Vilket det alltid gör! haha, men just idag tar det nog fan priset, kan knappt gå in utan att kliva på något.

Mer bloggning av mig får ni imorgon eller kanske senare idag om jag har något vettigt att skriva om!



Kommentarer
Postat av: Sara Carlsson

Träningsvärken brukar i regel komma två dagar efter :) har du tur så blir det inte så mycket, men för att vara på den säkra sidan är det ofta bra att röra på dom dagen efter, lösgörande arbete, bara låta dom röra sig igenom kroppen ordentligt, det brukar hjälpa på mina!

2012-02-13 @ 22:16:54
URL: http://carlssonpataket.se
Postat av: Sara Carlsson

Jadå det är klart att det kan vara olika :) har inte sagt något annat.

Bara nyfiken, eftersom han lätt blir stressad, varför inte ta tillfället i akt och bara öva på att vara där inne och inte göra någon stor grej av det? Bara stå still, promenera lite och mysa för att göra honom mer neutral till det hela?

:)

2012-02-14 @ 08:47:32
URL: http://Carlssonpataket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0