Chuck - dagens ridpass x2

3 ridpass stod på schemat idag och hade tänkt ta Chuck 2 av dom passen så började med ett markarbetspass på Chucken i södragruppen. Kan vara bra för honom att vänja sig vid andra hästar också. Han blev inte speciellt trött eller svettig eftersom man inte kan rida lika intensivt när man är flera, men fin var han i alla fall.
Han skötte sig faktiskt riktigt bra, inget fjant i hörnen och höll sig förvånandsvärt lugn vid "hoppningen". Det var några sockerbitar, ca 50 cm typ. Vilket han brukar tagga upp på som tusan, men idag var det bara liite, nästan så lite att man börjar undra...
Nej skämt åsido. Han var galet fin i alla fall och väntade på mig och kunde till och med trava över travbommarna. Åh glad matte!!

Pass nummer 2
var ett dressyrpass för Malin. HELT tvärtimot förra veckan när jag red för Linda. Det var som dag och natt, allting var tvärtom. Linda tyckte t.ex att jag skulle trava långsamt hele tiden och Malin tyckte bara framåt, vilket bara var en grej av alla. Och även om vi jobbade helt olika så kom jag i slutet till samma ställe som när jag red för Linda. Det gick alltså väldigt bra! han blev kanske inte riktigt lika trött som när jag red förra veckan men då var det en timme och idag va 30 minuter. 
Dock kommer sporrarna åka på nu igen, förut hade jag dom nästan varje dressyrpass, men nu när jag satte igång honom sparkade han mit skänkeln hela tiden när jag hade dom. Så sket i dom ett tag men nu känner jag att dom får ta plats igen.

Men jag är lycklig och glad för att allting går som det ska! Allting är påväg åt rätt håll! UNDERBART!


Bildbriiist!!!

Kommentarer
Postat av: Heidi

Alltså så som han gör med frambenen på sista bilden... min enda tanke är typ "är det ens möjligt?!" hahahaha.... :D

2012-02-02 @ 00:41:43
URL: http://rathed.blogg.se/
Postat av: Amanda

Gött att det går framåt :D

2012-02-02 @ 09:49:33
URL: http://amandahed.blogg.se/
Postat av: My

haha älskar sista bilden! Attack! ;) /M

2012-02-05 @ 15:04:35
URL: http://ourworldtogether.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0