SOMMAR TACK!

Åh, längtar så galet mycket till sommaren nu! Det är så mycket som ska göras och det är faktiskt inte speciellt lång tid kvar. På sommarlovet ska jag kanske sommarjobba, faktiskt ganksa kul då det kommer bli på en camping. Kommer ha ponnyn i ett nytt stall och jag hoppas det är många roliga personer där som man kan ha stört kul med. Stallets ägare är i alla fall tävlingsinriktad och dom har mycket fint hindermaterial som kommer bli en hel del träning på titthinder osv. 
Om ponnyn min tillåter så kommer jag lätt gå ner och bada med honom! Och såklart kommer jag träna som satan, sommaren är tiden för träning. Långa dagar, många ställen att rida på. MUSKLER SKA BYGGAS!
Och för att inte tala om alla tävlingar, sommarens tävlingar slår allt. LÄTT! Jag ska klättra i klasserna och vi kommer bli farliga på banan så småningom.

Förutom hästarna så kommer allting bli helt crazy, första veckan av sommarlovet åker jag till Malta i en vecka, sola och bara ha det allmänt GRYMT! Efter det har jag ett helt lov tillsammans med mina vänner. Förstår ni? Kommer sola, bada, käka glass och chilla hela dagarna, kvällarna och nätterna kommer bli vilda. Skojar inte när jag säger att vilt är bara förnamnet!
Ett måste denna sommaren är att sova i tält, helst i regnet och kolla på film på datorn. Så jääkla mysigt!

Men det är några veckor kvar innan lovet. Vi har endast 2 hela veckor, annars är det lediga dagar alla andra veckorna, minst en i alla fall. Och på den tiden hinner jag ju med en hel del också. Om två veckor är det valborg, kommer bli awesome! Och snart är det ölandshoppet, rättare sagt om en månad exakt är första dagen. Och nu släpper jag bomben, like it or not! Om mina nästa LB startet känns bra så kommer jag starta LA. Men bara om det känns bra fram tills dess. Det har varit inplanerat ett bra tag nu, men inte velat säga något till er än. 
Dock är det en hel del skoljobb innan lovet, men jag längtar som satan.

Långt inlägg, haha! Men VAD SKA NI GÖRA I SOMMMAR?? :D tell me!!



Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag ska jobba tre veckor och det är typ det som jag har planerat.. Sen så ska jag ju rida och bada med kompisarna :D och säkerligen en massa annat!

2012-04-19 @ 09:45:48
URL: http://amandahed.blogg.se/
Postat av: Wilma

Vad kul! Då jag också är en kalmarit(stav?haha) så ser mig sommar ut som din när de gäller kompisar!:) men annars ska jag till kors, en grekisk ö och ha de bra, få en schysst bränna, sen ska jag på ett träningsläger i 10 dagar, hoppläger (!!!), kommer dock inte ta med min egna då hon bara är 3 år. Och när jag ändå nämner henne så kan jag säga att jag ska börja hoppträna och dressyrträna med henne på riktigt i sommar, ska bli sjukt kul :D

Rörig kommentar men jag är minst sagt lika taggad som duuu!!

2012-04-19 @ 09:51:27
URL: http://http:/dorwil.blogg.se
Postat av: Johanna

i sommar ska jag ut med våran häst på clear rounder! :D

Ska bli superkul, eftersom hon aldrig har tävlat och hon hade inte ens hoppat när vi fick henne :D Så det blir helt nytt för henne :)

2012-04-19 @ 13:22:48
URL: http://ujohanna.blogg.se/
Postat av: Liza

jag ska typ jobba...och plugga ! haha^^ men hoppas på att hinna med lite kul också ;) rida massor förstås !!

2012-04-19 @ 18:39:52
URL: http://lizaspawnies.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0