Svar

Rebecka om Ibland är det svårt..:
Hur har du råd att köpa så mycket häst saker? 
Hur mycket gör du av med på en månad? Hur mycket pengar får du i månaden? :)
Jätte bra blogg!

Svar: Jadu, jag är inte den personen som lägger speciellt mycket pengar på saker över huvudtaget. Jag köper ALDRIG kläder för mina egna pengar, jag går på bio ca 1 gång på 2 år. Köper nästan aldrig godis eller mat för mina egna pengar. Dels för att kläder betalar mina föräldrar åt mig, skor osv. Även klippa håret. Smycken, smink, godis, bio och allt vad ni kan tänka er betalar jag själv, men eftersom jag verkligen aldrig köper sådana saker så har jag ju kvar dom pengarna. Ifall jag vill ha smink och andra saker händer det att jag lägger pengar på det ibland men annars önksar jag mig oftast det, eller köper ibland när man är på en flygplats.
När det gäller hästsaker skulle jag kunna lägga hur mycet pengar som helst på det, dock så har jag ingen stor budget varje månad. Jag fick 500 kr varje månad innan varav 200 går till mobilen så där hade jag 300 kr, nu har vi höjt när jag fyllde 16 till 600 kr så min budget efter mobilen är 400 kr. Egentligen inte så mycket. Är det något jag vill ha får jag oftast spara till det ett tag, innan göteborg sparade jag i över ett halvår och jobbade ihop pengarna. Får pengar för att klippa gräset osv. 
Om det är något jag behöver i hästväg, t.ex nya skor till stallet, ny vinterjacka osv är det saker mamma oftast betalar annars får jag betala allt själv. Hoppas du är nöjd med svaret och TACK föressten! :D

Evelina  () om Helgen!:
Det blåa. Det skulle han passa i. HAr du en blå huva som passar? OM TAr den oxå.

Svar: Jag har en enda luva som jag fårr utav Sara för ett tag sedan, meningen var att jag skulle ha den på min gamla ponny men funkar även bra på Chuck. Köpte en svart luva på gbg för att ha då han ibland inte fokuserar på det han ska men den var för liten. Och charlies har FORTFARANDE inte fått in den i min storlek.. Men för er som inte visste, luva är inte min grej. Möjligtvis en helsvart slät att ha om man behöver men annars är det ett big no för min del, tyckert inte om färgade luvor någonstans, att ha för att matcha! Vad tycker ni? :)



Kommentarer
Postat av: Natalie

Jag har luva på min för att han är som han är. Ser gärna att det är samma färg som schabraket för på honom ser det för plottrigt ut annars. Du har tur som kan ha svart och sen vilken färg du vill på schabraket och det ser bra ut iallafall :)

2012-04-06 @ 13:09:48
URL: http://nataliehakkila.blogg.se/
Postat av: Guuz!

As grym blogg! :) Bra svarat :)

2012-04-06 @ 14:47:07
URL: http://www.zirkeline.blogg.no
Postat av: Evelina

TAck för svaret. DEt skulle vara fin!

TAck så sjukt mkt!! Din blogg äger MKT!!<3333

2012-04-06 @ 19:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0