Soccan 27 dec

Sara skulle bort några dagar så hon undrade om någon kunde rida, och vem tackar nej till lite ridning? haha.
Jag ska rida henne imorgon också så idag fick det bli ett pass i paddocken, inte speciellt planerat utan fick improvisera lite. Var jättelänge sedan jag red henne sist, jag var mycket sämre då och om jag får säga det själv så tycker jag att hon blivit finare sedan dess. Men hade inte så mycket kunskap då så vem vet? 
Red inte så länge, ca 40 minuter varav 20 av dom var fram och avskrittning i skogen. I början ville hon gärna "låtsas" och böjde mest på nacken. Men i traven blev hon finare. Trampade under lite mer. Dock blev det lite dragkamp, hon ville mest springa på framåt och jag ville ha en rytm i det hela. Men jag har ridit henne typ 2 gånger innan så det får vara ok.
Galoppen ville hon bara att det skulle gå fortare så lät henne springa lite ;) Inget komplicerat pass alltså. Men tack Sara för att jag fick rida! Alltid roligt!

Alma var i stallet och fotade lite så kan slänga upp en bild ^^

HEJ FIN STOLSITS -.-

Det blev visst 2 bilder. Jag vet inte om hon är ute på annons nu? Men vad jag har hört ska hon fortfarande säljas tror jag! Isåfall vill jag bara säga att det är en riktigt fin ponny dethär! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Länka annonsen när hon kommer ut :)

2011-12-27 @ 20:15:25
Postat av: johanna

är det Sara Carlssons Soccan? :)

2011-12-27 @ 20:20:13
URL: http://johannag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0