♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Min mamma - Tina.
Mamma har ända sedan hon var liten varit intresserad av hästar, hon har ridit i många omgångar osv. Men nu tagit ett LÅÅÅNGT uppehåll. Hon är inte den tävlingsinriktade typen utan rider för skojjs skull. 

Jag gillar min mamma ibland, och ibland helt och hållet stör jag mig på henne. Vilket är normalt skulle jag tro.
Men egentligen är hon riktigt snäll, smart och hon ställer ofta upp för mig, sen är det väl en annan femma att hon ibland är för smart, ibland har liiite för mycket regler osv. Man kan säga att om hon hade varit lärare hade jag inte velat va hennes elev. För alla dessa regler och lagar som måste följas i huset och utanför huset, dom gör mig galen. Vilket leder till att vi bråkar varje dag. haha. Vad mycke ni fick veta nu. Men ja så ligger det faktiskt till.
Min mamma har väldigt strikta klädregler, jag får inte gå klädd som jag vill, få inte ha si eller så mycke smink, får inte ha vissa skor och i stallet får jag inte ha för mycket märkesgrejer på mig samtidigt.
Enligt mig är det helt sick att hon egentligen bryr sig.. men hon bestämmer så vad ska jag göra?
Aja, vill också säga att hon ställer ofta upp, kör låååångt för att provrida hästar, skjutsar mig till stallet, hjälper mig där, och massor av annat.

Har INGA bilder på henne på min dator sen vi fick ominstallera den så jag sökta på google, och detta va den bästa bilder som fanns.
Mami är längst till vänster :)


Min pappa - Ted
Många brukar skratta åt hans namn, men jag antar att det är ganska normalt namn eller?
Min pappa är också intresserad av hästar.. eller ättare sagt hästkrafter ;) haha. Min dai har jobbat med båtar i hela sitt liv så vitt jag kan veta, ubåtar, fartyg, segelbåtar osv. Det har också fått våran familj är vara ute och segla. Men till slut sa vi andra i familjen stopp så vi fick sälja våran sjukt stora fina segelbåt med namn svea caroline. Döpt efter mig (A)

I alla fall, pappa är riktigt snäll. Jag gillar honom, dock tycker jaga tt det är tråkigt att han gör som mamma hela tiden. Han har nog egentligen inga regler, men bara för att mamma har det då har han det också. Men whatever. Han är snäll. Dock har han inte samma tid som mamma att hjälpa mig så mycket då han är bosatt i Oslo 4 dagar i veckan. Så han är bara hemma fre-lör-sön. 
Har inte mycket mer att säga.
Samma sak med bilden här, detta va den ända jg hittade x)
Ted Bågfeldt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0