glöm aldrig att säga till dina vänner vad dom betyder

.

eftersom jag inte vet hur lång tid vi har på oss ska jag försöka skriva så allt jag känner för dig. och det kommer ta ett tag.

varje gång jag träffar dig slår mitt hjärta 4 extra slag.  och varje minut som går slår det fortare. varje gång jag ser dig måste jag bara le. varje gång jag hör din röst blir jag lycklig. jag har aldrig varit såhär lycklig. att veta att du andas är egetnligen det ända som håller mig vid liv. du fattar inte hur lycklig jag är med dig. skulle du bara dö, jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra. för livet skulle jag spara. jag skulle nog sätte mig på en gunga. aldrig mer prata med någon bara sitta och glo. skita i om jag fryser ihjäl, skita i om jag svettas ihjäl, skita i om jag svälter skita i om det regnar eller är snöstorm. jag skulle bara sitta och glo. ända tills du kom tillbaka. jag skulle skära upp mina armar och låta blodet rinna. jag skulle lida för att jag inte gjorde allt för att ha dig kvar.

så därför ska jag göra allt. jag ska aldrig låte dig dö. aldrig.

det är som ett hjärta. måla ett framför dig. inte jättestort. ett hjärta . i mitt hjärt

a finns all min kärlek till dig och för att få se, måla små små små hjärtan i detta hjärta. när hela hjärtat är fullt ska det få plats 10.000 till. det kommer spricka. så lycklig är jag att jag har dig.

kom inte och säg att du älskar mig mer än jag älskar dig. för isåfall älskar vi varandra lika mycket. jag måste bara höra att du vet att jag äslajr dig.

det är så svårt att förklara. du kommer verkligen aldrig förstå. eftersom jag själv inte kan uttrycka hur mycket du betyder ör mig.

varför är det så svårt. man sliter ut orden, JAG ÄLSKAR DIG för mycket. nu är det så svårt att förklara. för mig är dom orden fortfarande starka.

min kärlek till dig kommer alltid växa. den kommer aldrig dö.

du är allt jag behöver. och det finns så mycket mer men jag kan inte få fram det. du är det vackraste gud någonsin skapat.

ingen når upp till våran nivå. inte äns om gud står på tå.

JAG ÄLSKAR DIG MAJJA HOLGERSSON BERGDAHL <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0