nu har mitt blogghumör kommit tbx,<3

hej alla svennar ;*
jag har kommit på att skolan suger fasst den hade sugit ännu mer utan johanna,nicki,anna,lovisa,lisa&sofie. så tack till er<3
sen har jag och mitt hjärta kommit på att skolan suttar fiskmås
&johanna har kommit på att msngubbarna nt har ngt hår xd<3

idag är dt första helgen efter skolstarten. och den förstör såklart mamma&pappa för vi ska åka till öland ;S men jag har tjatat mkt nu så jag tkr moa ska vara glad för jag kan va stallvärd på lördagar.  
tre måsten som måste göras så snart som möjligt är att kolla upp om rhona älskling går två delfoder dagar ;*  & jag ska troligtvis vara med & hoppa milan 80-90 på fredagshoppningen ^^ sen ska jag ha rhona troligtvis mini-ld&ld elr bara ld på klubbhoppningen :D jag är glad över mitt beslut :)



VOLYM:)

många vill att jag ska skriva om mode och hur jag gör min frisyr. varför förstår jag egentligen nt för mitt hår är dt fulaste man kan ha. :o

steg 1: platta hela håret noga så att alla hårstrån är helt raka, platta extra noga längst ut i topparna ca en dm. om du har använd värmesprej, annars slits håret rätt mkt.
steg 2: jag använder ett sorts pulver som ligger i en röd liten ask. jag kommer tyvär nt ihåg vad den heter och orkar nt gå upp och kolla. märket är iaf osis+ den tar du i hårbottnen längst uppe vid benan ungefär. och sen använder du händerna och puffar upp dt lite, elr så mkt som du vill.
steg 3: använd hårspray och spreja underifrån på dt du "puffat upp" vänta tills dt torkat och sedan sprejar du på långt avstånd lite på håret (hela håret) sen plattar du längst ner en gång till ca 1 dm. :)
steg 4: KLART:D


cya :D<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0